Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2227
Vicenç Nadal recupera la presidència de la Coral s'Alzinar




El passat dia 23 de febrer, els membres de la Cozral s'Alzinar celebraren el 31à aniversari amb un sopar que, com sol ser habitual en aquesta formació, va tenir lloc a l'hotel Aguait, en un clima de companyonia i bon humor.
En aquesta ocasió, a més, es va aprofitar l'avinentesa per a la celebració de preceptives eleccions de nova junta directiva i, com podeu veure, la cosa va discórrer dins la més absoluta formalitat, urna inclosa.



L'escrtini donà el següent resultat:
Sopranos: Berta Liesegang i Maria Antònia Sureda
Contralts: Sally Von Stünzner i Antònia Ballester
Tenors: Joan Genovard i Andreu Gutiérrez
Barítons: Vicenç Nadal
Així mateix, en farà part, com sempre, la directora Elionor Gómez-Quintero.

Aquí els teniu, junt als membres de la mesa electoral Cristina Ferrer i Pere Llabata.



Presidirà aquesta junta, en els propers quatre anys, en Vicenç Nadal, membre de la coral des de la seva fundació i que amb anterioritat ja havia assumit aquest càrrec. Substituirà en Jaume Fuster.



D'altra banda, el sopar va ser un èxit i tots els cantaires i acompanyants varen fer un bon cap de taula. No hi faltaren els brindis ni les cançons, i tot fa preveure que la Coral s'Alzinar té molta corda i molts de concerts per oferir, perquè ara mateix gaudeix d'una salut excel·lent.  No tant la directora, que per una indisposició puntual no pogué assistir a la festa. Sempre plou quan no hi ha escola. Ara li han canviat el president, però sap perfectament que amb el "nou" la coral està en bones mans.



Llarga vida a la coral més veterana del poble, de la qual sabem que està preparant amb entusiasme el que havia de ser el concert del 30è aniversari i que d'alguna manera ens deu a tots.