Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2815

 

ELS REIS, UN ANY MÉS,

ARRIBAREN

A CALA RAJADA I CAPDEPERA

Image

Cap Vermell vos ofereix un complet reportatge fotogràfic d'aquest esdeveniment

Amb un cert retard sobre l'horari previst, Ses Majestat els Reis d'Orient, un any més, arribaren al moll de Cala Rajada, quan infants i pares començaven a preocupar-se per la sort que haguessin pogut córrer els il·lustres visitants.

Image

Aquí teniu un conjunt d'imatges, més il·lustratives que les nostres paraules, en què els Reis, i algun patge, llueixen en tot el seu esplendor. Com llueixen, també, les mangnífiques carrosses que la Comissió havia disposat per a passejar Ses Majestats.

Image

Image

Image

Image

Image

Després de fer el recorregut habitual, els Reis passaren a adorar, per l'església de Cala Rajada, on una munió de gent volia atansar-se als visitants per a saludar-los.

Image

I si la festa havia estat grossa a Cala Rajada, no menys ho fou a Capdepera, on també els donà la benvinguda una gentada. Ses Majestats, després d'adorar el nin Jesús, a la plaça des Sitjar, saludaren la multitud des del balcó de l'Ajuntament, que lluïa com un caliu encès.

Image

Image

Image

I ja no quedava res més que retirar-se a descansar. El dia següent els esperava una durada jornada: havien de repartir juguetes a tots els nins del poble, casa per casa. Però clar, per això són màgics.