Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2632

CAP VERMELL PROPOSA

I

L’AJUNTAMENT DISPOSA

Image


Hi havia una vegada, fa molt, molt de temps, possiblement aleshores encara no s’havia inventat la roda, una revista que es feia sobre paper, mirau si anam enrere, que a una  secció que curiosament duia per títol el mateix que aquesta, demanà per a D. Antoni Flaquer “Solleric” el nom de l’Insitut de secundària que havia d’obrir les portes als al·lots i al·lotes del poble. Per a solemnitzar la petició, la feren formalment amb el nombre de registre 1335 de data 45/04/97.


Passaren els dies, les setmanes, els mesos, els anys, exactament deu anys i vuit mesos, i de l’Ajuntament no se’n tenien noves; mentrestant, el pobre edifici en el qual els joves del poble estudien s’ha quedat sense nom, com a orfe, sense batiar.


I ara, després de tant esperar infrectuossament un mínim de sensibilitat i estima per a la cultura per part dels polítics, tornam a sol.licitar, respectuosament, que l’Institut de Capdepera duguí el nom de D. Toni Flaquer “Solleric”, en record d’un home que mantengué encesa la llumeta del coneixement en una època obscura, que ensenyà a molts les primeres lletres i a alguns a superar examens de comptabilitat, i que donà a tothom exemple de bonhomia i generositat. 

Image


Image