Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2040
L’OFIM explica les prestacions socials que existeixen a l'Estat Espanyol en l'actualitat










Són moltes i diferents les prestacions que hi ha al Servei públic d’ocupació estatal i per conèixer-les millor, dos tècnics de la Xarxa d’oficines d’informació, orientació i assessorament per a ciutadans immigrants (xarxa OFIM) s’han desplaçat fins a Cala Rajada.

En una xerrada al centre Cap Vermell han comentat quines són les ajudes que pot sol·licitar una persona en diferents situacions i quines característiques ha de complir, com per exemple, la prestació per atur contributiva, coneguda com l’atur, la qual la pot cobrar una persona que ha perdut la feina per causes alienes a la seva voluntat i que ha treballat un mínim de 360 dies. També hi ha la prestació per autònoms que s’han quedat sense treball, o el programa de requalificació professional Prepara, per a persones a l’atur.

Han comentat també els subsidis per majors de 55 anys sense feina, o els que hi ha per col·lectius determinats com expressos, invalidesa o emigrant retornat.

Per saber més detalls de les diverses prestacions, us podeu adreçar a Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera, al primer pis del centre Cap Vermell.

Per a més informació: www.ajcapdepera.net