Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2458

Image

El dimecres, dia 26, els carters dels Reis d’Orient arribaren a Capdepera, concretament a la gran carpa instal·lada a la plaça des Sitjar, per a recollir les cartes escrites per tots els nins i nines del municipi. L’Ajuntament els havia preparat una festa  de benvinguda, amb un grup d’animació inclòs.

Image

Un nombre considerable d’infants, i de mares i pares, reberen primer l’ambaixador, el qual va haver d’orientar els carters fent servir el telèfon mòbil (s’havien perdut) i fent-los agafar un taxi per poder arribar d’hora. Ja a la carpa, tot eren fotos i ballades, per passar després a recollir les cartes i gaudir d’una xocolata calenta.

Image
Les cares dels més petits reflectien la il·lusió i l'admiració  incontenibles pels enviats dels Reis. Si es manté aquest esforç  (enhorabona col·laboradors de la Comissió dels Reis), el pare Noel té poc que fer per aquestes contrades.

Com no podia ser d'altra manera, els carters informaren que els Reis vénen carregats de regals per a tots els nins i nines del poble, però els recordà que havien de fer bondat, no només uns dies abans de Nadal, sinó durant tot l'any.


Vaja, tot plegat, una festada!