Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2022
Segon taller d'imatge personal a la Residència

 

El centre SARquavitae Capdepera va realitzar el 2n Taller d’Imatge  Personal. Aquesta vegada l’activitat consistia a explicar a les dones quins eren els passos a seguir i com es realitza un maquillatge.

Les residents, en torns de quatre, van prestar atenció a l’explicació feta amb un power point i posteriorment van ser maquillades pel personal del centre. La intenció era que alguna s’animàs a maquillar-se ella mateixa, però no va ser possible ja que no es veien capacitades; això sí, algunes es posaren elles mateixes la base del maquillatge i es pintaren els llavis.

Aquesta activitat està englobada dins un projecte més general que ha posat en marxa l’equip de teràpies, amb el qual es pretén fomentar la higiene personal, potenciar una activitat lúdica i de plaer, socialitzar els residents mitjançant activitats, tenir cura de la imatge personal i potenciar l’autoestima.

Totes elles van quedar molt satisfetes dels resultats i moltes van assegurà sentir-se com estrelles de Hollywood.

L’equip valora molt positivament la realització d’aquest tallers i continuaran proposant altres activitats per dur a terme. Sentir-se guapa/o és molt important.