Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2072
L'Associació Hotelera Cales de Capdepera“ FIRSTSUN MALLORCA HOTELS “ ha promocionat l'oferta de turisme actiu a les fires  EUROBIKE de Friedrichshafen i TOURNATUR de Düsseldorf








    L’Associació Hotelera Cales de Capdepera “FirstSun Mallorca Hotels“, a través de l'Agència del Turisme Balear (ATB) ha participat  durant aquest cap de setmana a Eurobike i Tournatur, dues fires especialitzades en cicloturisme, senderisme, excursionisme i trekking, que han tingut lloc a Friedrichshafen  i Düsseldorf  respectivament. Hem assistit a ambdues cites per primera vegada per tal de promocionar els productes de Capdepera que formen part de l’oferta de turisme actiu.

    Tournatur és la fira especialitzada en l'oferta de natura, senderisme i trekking més important d’Alemanya. Prop de 40 milions d’alemanys es consideren senderistes actius, amb una mitjana pròxima a les deu excursions a l’any. Firstsun Mallorca Hotels  ha estat present a aquesta fira amb un estand modular, a on hem promocionat la nostra localitat com a destinació ideal  per a la pràctica del senderisme, trekking i nordic walking. La fira   ha estat visitada per prop de  39.000 persones, de les quals hem de destacar que la major part ha estat públic general. Des del mòdul que hem disposat durant aquests tres dies hem donat a conèixer l’oferta senderista de la localitat i els itineraris del Parc de Llevant.


 
    Pel que respecta a la fira Eurobike, va rebre uns 60.000 visitants, amb prop de 40.000 professionals procedents de 100 països. Es tracta d’una fira especialitzada en cicloturisme que es celebra a la localitat de Friedrichshafen, i s’ha consolidat com una important cita per al sector del mercat alemany i altres països limítrofs.   Balears reb cada any 40000 cicloturistes, entre professionals i aficionats a aquest esport.  Firstsun Mallorca Hotels  ha promocionat la destinació dins la secció  "Holiday in Bike" apartat específic de promoció. El públic  que hem atès des del nostre mòdul, la major part professional o amb nivell avançant, coneixien molt bé  Petra  i  les  zones de Calvià i  Alcúdia, però no la nostra localitat. Demanaven informació  molt variada, però sobretot d’aspectes molt concrets, com el preus de lloguer de bicicletes professionals, empreses especialitzades a la localitat o rutes digitalitzades.   
 

    Valoram molt positivament l’esforç en participar en aquestes fires, ja que  respon  a la necessitat  de promoure els segments específics que puguin contribuir a la desestacionalització de la principal activitat turística i la diversificació de l’oferta de Capdepera. L’assistència als dos certàmens  ha suposat, a més d’una prospecció dins aquests segments, l’oportunitat de donar a conèixer els espais naturals de la localitat per a la pràctica de turisme actiu, especialment fora de temporada i els equipaments hotelers  en un mercat de vital importància per al nostre municipi com és l’alemany.