Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2876

Durant l'acte s'entregaren els reconeixements als socis d'honor i el lliurament dels premis de fotografia










Dissabte dia 25 d'agost , el Club Nàutic de Cala Rajada va celebrar la seva festa anual  que, una vegda més va tenir lloc a l'esplanada del moll esportiu. L'acte comptà amb una gran assitència de públic. Es va oferir un càtering i l'acte va estar amenitzat amb música en directe.

Durant l'esdeveniment es van nomenar Soci d'Honor del Club Nàutic de Cala Rajada a D. CLIMENT GARAU BORDOY.  Va fer l'entrega de l'insígnia d'or del Club i una placa commemorativa D.MANUEL LÓPEZ RAMOS, Vicepresident del Club Nàutic de Cala Rajada. Va recollir el premi D. Domingo Chaparro, Secretari del club.




Es va nomenar Soci d'Honor del Club Nàutic de Cala Rajada, a títol pòstum a D. ANTONIO GILI PERERA.  Van recollir el reconeixement els seus fills D. ANTONIO GILI DE ESPAÑA i FERNANDO GILI DE ESPAÑA Va fer l'entrega de l'insígnia d'or del Club i una placa commemorativa D. MIGUEL ROSSELL CENTELLES, president del  Club iNàutic de Cala Rajada.



També es van lliurar els premis del primer concurs de fotogràfic del Club Nàutic de Cala Rajada.  La decisió del jurat va ser el següent: 

TERCER PREMI: dotat amb un sopar complet per a dues persones a la Cantina del Club Nàutic, ha estat per la fotografia anomenada  "ES MOLL" de la senyora MARGARITA VICENS GINARD.


Va fer entrega del premi  D. FERNANDO GILI PERERA, Tresorer del club, i el va recollir, en representació de Margarita Vicens, D. Dirk Feistmann, vocal del C.N.


SEGON PREMI: dotat amb una càmera digital ha estat per la fotografia anomenada "Gavines" de la senyora CATALINA MESTRE TORRES.


Va fer el lliurament del premi D.MANUEL LÓPEZ RAMOS, Vicepresident del Club Nàutic de Cala Rajada.


PRIMER PREMI: Dotata amb un viatge per a dues persones a Ciutadella de Menorca, ha estat per la fotografia anomenada "IMMENSA MAR" de la senyora MARGALIDA MARTÍ PERELLÓ.



Va fer el lliurament del premi D. MIGUEL ROSSELL CENTELLES, president del Club Nàutic de Cala Rajada.

El jurat va decidir que la fotografia titolada "Gavines" de la Sra. CATALINA MESTRE TORRES, sigui la que romandrà exposada a la cantina del Club.

El President, va felicitar les guanyadores i a tots els participants del primer concurs fotogràfic del Club Nàutic de Cla Rajada i als assistents a la festa del club, amb un agraïment espercial al senyor batle, Rafel Fernández , i als regidors Sebastià Sureda i Gabriel Torres.

Així mateix agraí la col·laboració desinteresada de GARCIAS FOTÒGRAFS pel reportatge fotogràfic de l'acte.


D'esquerra a dreta: Sebastià Sureda, Vicente García vocal CN, Domingo Chaparro secretari CN, Manuel López vicepresident CN, Miguel Rossell president CN, Rafael Fernández, Gabriel Torres, Dirk Feistmann vocal CN i Fernando Gili tresorer CN