Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2113

Prop de 400 nins i nines  al Trofeo Reshinkan d’Artà de Judo per a l’Edat Escolar

   Diumenge passat les instal•lacions del Poliesportiu Na Caragol van estar al plenes de gom a gom. Se varen inscriure 386  nins i nines en la XVI edició del Trofeu artanenc, ells representaven a la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, i com no, un cop més vam tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil en què els preescolars van ser els més ovacionats, fent les delícies de tots els presents.



Aquest Trofeu d'Artà es distingeix dels altres perquè té dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori (per a  les edats entre els 3 i 7 anys) i la competició (reservada pels participants de 8 fins als 16 any)s. Els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades en la modalitat exhibició.



S'inicià el campionat amb les paraules de benvinguda de la Regidora d'Esports, Maria del Mar López, i va començar la modalitat d'exhibició on els més petitons van mostrar la seva forma de fer les “claus” d'aquest esport dal tatami.  .En definitiva una brillant jornada on l'organització Renshinkan va tornar a ser excel•lent  brillar amb una organització i unes posades en escena de primer ordre.