Escolar, 2 - Artà, 0

Preferent
Escolar 2 – Artà 0

8è classificat

Partit d’aquells que, d'antuvi, creies que donaria per a molt, però no fou així. Els partits s’han de guanyar en el camp i no es pot donar per guanyat abans de començar, i aquesta és la impressió que em va donar l’Escolar: es va anar de sobrats, altra vegada. Al minut 8, arran d’una jugada per banda i després que Reyes ho intentàs dos cops tirant a porta, amb aturades del porter, a la tercera oportunitat Jaume Faba aconseguia l’1-0. Aquí, per mi, l’Escolar va donar per feta la feina i es va acomodar. L’Artà va avisar amb una pilota al travesser que, si hagués entrat, hauria complicat molt les coses. I poca cosa més a la primera part. A la segona, es va seguir amb la mateixa tònica, amb moltes imprecisions de l’Escolar al centre del camp. Crec que ha estat el pitjor partit de la mitja de l’Escolar, tot i que el domini de la pilota era local, però amb poca efectivitat de cara a porteria. Així fins que amb una altra jugada per banda, amb centre a dins l’àrea, Pacheco aconseguí un gran gol. Uns minuts més tard, com a conseqüència d'una entrada del porter contrari a Sergio Sogorb, l’àrbitre va xiular un penal a favor que Jaume Moll va tirar, crec que amb poca convicció, i el porter va desviar la pilota fora de la porteria. En definitiva un partit molt dolent i que enfonsa una mica més a l’Artà i deixa l’Escolar a les posicions tranquil·les de la classificació.

Juvenils
Arenal 5 – Escolar 5

18è classificat

A falta de 25 minuts per acabar, i l’equip contrari amb un jugador menys, l’Escolar guanyava 1-4, i si el partit dura 5 minuts més s’hauria perdut. Els juvenils necessiten un canvi d’aires a la banqueta.