Sóller, 0

Regional Preferent
Escolar 3 – Sóller 0
7è classificat

Ja al minut 24, el Sóller va haver de treure una pilota sota els pals, d’una rematada de cap de Jaume Faba, i al 43 Alberto aconseguí el que seria l’1-0. La segona part fou un calc de la primera i l’Escolar va fer dos gols més que donaven una victòria molt important i que situen l’equip a la zona noble de la classificació. Els que vam tenir la sort d’assistir al partit, tinguérem el plaer de veure possiblement el millor partit de la temporada a casa, amb un Escolar molt segur en defensa i amb les idees ben clares del que s’havia de fer. El partit d’ahir és d’aquells que fan afició. Enhorabona a tots, i ara l’Andratx, que llavors ve l’etern rival, tot i que ara s’ha d’anar amb peus de plom i anar partit a partit. Ho tornaré a dir: ENHORABONA A TOTS, ens vau fer disfrutar.