Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2340

UN PAS ENDAVANT

Vicenç Navarro Royo, tècnic de fubol base de l’Escolar

"El club està en un bon moment per donar un salt de major qualitat"


 

 

 

Va néixer a Barcelona el 1963, i des de fa uns anys resideix a Capdepera



 

- A quina edat començares a jugar a futbol?

 

 - Vaig començar als nou anys, amb els benjamins del Barcelona.  Vvaig estar fins als 20 anys en la disciplina culer i vaig arribar a jugar amb l’equip B. També vaig estar entrenant amb la primera plantilla del Barcelona, ​​dirigida per Udo Latek, en la qual no vaig arribar a debutar.

- El teu lloc en el camp?

 

- Es pot dir que vaig ser un multiusos, vaig jugar en totes les demarcacions menys de porter, igual que amb els veterans

 

- El teu recorregut futbolístic? 
 

- Sis temporades al Granollers, després al Mataró i al Júpiter, per acabar en el Palafrugell, tots aquests equips de la Tercera Divisió catalana

 

- De l'escola del Barsa Què ens dius?

 

- Fa trenta anys i escaig que la Masia funciona. En aquest temps ha variat la posició d’un jugador, en l’estructura i filosofia de coma juga el Barsa.

 

- Catorze temporades jugant en els veterans del Barcelona. Com ho feu?

 

- Entrenem normalment els dimarts i divendres al matí, i juguem de 20-25 partits per temporada.

 

- El teu futur és ser entrenador?

 

 - He fet d’entrenador i de segon entrenador a Tercera Divisió. És un plantejament que m’he fet moltes vegades. Ara realment ho faig per gust, ara mateix Toni Ferran és el que em motiva, veig molt interessant les possibilitats que tenen els nens, prefereixo més els nens que la gent gran.

- Vas estar en les tres jornades del futbol base de Capdepera. Què en pots dir?

 

- A mi em va sorprendre molt el nivell i la qualitat dels ponents. Són súper importants i encertades, i demostren que l’Escolar no està ancorat en el passat.



 

- La teva opinió de l’Escolar?

 

- És un club que té moltes possibilitats, amb una de les millors instal·lacions i moltíssima pedrera. Amb la tasca que es ve fent, pels anys ha anat evolucionant- Ara penso que sobre la base dels nous tècnics que hi ha, s’han de treballar solucions, hem de fer un pas endavant, cal fer un Escolar encara millor. Hi ha eines per a això, competim amb altres pobles de més habitants de tu a tu, això vol dir que alguna cosa es fa bé, encara s’ha de fer millor. Hauria de ser un lloc de referència del Llevant de Mallorca, es pot crear una escola en què tots parlin del club. A l’estiu, si es fan alguns campus, que siguin especials, de manera que la distància de 60, 70 o 80 quilòmetres no sigui un obstacle. Si es fa algun torneig, també que sigui especial (ho fan a Cala Millor i altres llocs). S’ha de parlar del club, ho tenim tot, i no diguem de la meravella de poble que tenim.

 

BETO