S'Horta, 5 - Escolar, 2

Regional Preferent
S’Horta 5 – Escolar 2
15è classificat

Em pensava que en “Regalat” era mort, però ahir se'ns va aparèixer per tal de donar facilitats a S’Horta a fi de guanyar un partit que al minut 14 l’Escolar tenia amb 0-2 al seu favor. Aquest resultat havia estat possible gràcies a dues genialitats d’Isma Venera, primer en aconseguíir un gran gol, i després en donar la passada del segon a Benji. Però un minut més tard i arran d’una pilota perduda al centre del camp, S’Horta aconseguí l'1-2, i ja al final de la primera part, també en una errada defensiva, es va empatar el partit. A l’inici de la segona meitat es va tenir la mala sort de desviar involuntàriament una pilota dins la nostra porteria, per al que significava el 3-2; era el minut 50; en el 70, S’Horta tornava a marcar, també com aconseqüència d'una altra errada defensiva;  i ja per rematar la feina, al minut 90, mitjançant una treta de cantonada, es deixava el marcador final de 5-2.
El del diumenge va ser un de tants partits que es poden oblidar d’aquesta temporada, ja que l’alegria només va durar 15 minuts. La resta fou un despropòsit total, defensivament parlant, i ofensivament no sabria què dir, ja que es va donar una imatge molt pobra, amb manca d’idees i moltes imprecisions. En definitiva, que l’Escolar ahir no va jugar a res. Que acabi la lliga ja, que si no encara...