7è classificat

Escolar: Albert, Medina, Javi, Rocha, Galletero (Martí min. 90), Salva, Miquel Ferrer (Alex min. 86), J. Moll, Benji (Alvaro min. 91), Isma, Juanma (D. Soto min. 82).

Sant Marçal: Dani, Capi, Bestard, Ariel (Marc min. 59), Català, Crespí, Dani, T. Siquier (Julio min. 59), Soler (Cristian min. 80), Vila, Torrens (Llorenç min. 86).

Àrbitre: Sr. Buades Umbert ayudado por los Srs. Fernandez y Caldentey

Quan al minut 8 et xiulen un penal en contra, les coses es compliquen tot i que queda tot el partit per a arreglar-ho. I així ho va fer ahir l’Escolar, que acabà la primera part amb un 2-1, també gràcies a un penal a favor i a una jugada molt ben trenada, uns minuts després. Així es va aconseguir capgirar el marcador. A la represa, tot just començar, l’Escolar va tornar a marcar, posant el marcador amb un 3-1 que deixava les coses una mica més de cara per a afrontar tota la segona part, tot i que el Sant Marçal va tornar a marcar, amb una jugada a pilota aturada (l’assignatura pendent de l’Escolar). Per acabar, en Miquel Ferrer, que en aquest partit no en donà cap per perduda, va fer pressió al central contrari i mitjançant un rebot aconseguí el 4-2 definitiu.
Un Escolar amb moltes baixes no va tenir molts de problemes per guanyar el partit, encara que de futbol en vérem poc. El que interessa enguany és que a casa siguem forts i mirar de rapinyar qualque punt a fora i així assegurar la categoria.

Juvenils Preferent
Escolar 0 – Spt Ciutat de Palma 0

11è classificat
Tan sols vaig poder veure la primera part, en la qual el domini del joc fou de l’Escolar. La veritat és que, per a mi, tan sols ens fa falta ser més efectius a l’hora de marcar.

Cadets 1ª Regional
Escolar 0 – La Salle 1
10è classificat
Primer partit dels cadets. Tot i les mancances de l’equip, es va plantar cara a un dels forts de la categoria. Serà un any dur per als cadets, si es vol salvar la categoria.