L'Escolar s'estrena en "Es Figueral" amb victòria

ESCOLAR, 3 - ESPANYA, 2

Regional Preferent
Escolar 3 – Espanya 2

4art classificat
L’Escolar estrenà a Capdepera la nova categoria amb una victòria davant el guanyador de la lliga de Primera Regional de l’any passat. Era un partit que en un principi es presentava interessant i ja en els primers minuts i a la treta d’una falta s’aconseguí l’1-0, gol de Salva (Kaiser). Però l’alegria durà poc quan, en tot just cinc minuts, l’Espanya va capgirar el marcador,  primer amb una jugada a pilota aturada i després amb un error per part del nostre porter Emo. Aquest gol el condicionaria la resta de la primera part. Ja a la segona part, l’Escolar va tornar a marcar just a l’inici, empatant el partit Bennji). I no va ser fins al minut 90 que en Jaume Moll ens va fer aixecar de la cadira amb un gran gol, que faria pujar el resultat final al marcador.
Personalment, l’Escolar de la segona part em va agradar bastant; l'equip va moure la pilota amb criteri i sense pressa, creant ocasions i sense perdre la concentració. Era també el moment de veure en acció part de les noves incorporacions a l’equip i no em varen decebre. Em qued amb el bon partit de Galletero.

Juvenils Preferent
Escolar 4 – Platges Calvià 1

Bon inici de temporada dels Juvenils, amb una victòria davant un dels suposadament forts de la categoria.