Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2813

Gran participació en el primer triatló de l'IES de Capdepera



Toni Morey campió absolut de la prova

Com comentà un dels organitzadors, "el que començà com una broma, ha tornat una cosa molt gran". El primer triatló de l'IES Capdepera, organitzat pels docents d'aquest centre i d'IES i escoles d'altres centres de l'illa, comptà amb una molt bona participacíó. Si a més afegim que la companyonia i el fet de passar-ho bé van estar per damunt de la mateixa competitivitat, per bé que sempre n'hi ha que s'ho prenen molt seriosament (com cal) i que les marques no foren magres, tot plegat va ser un èxit.





Hi  participaren  un total de 41 inscrits, entre els individuals i 10 equips. A més, la prova comptà amb un magnífic equip de control, de cronometratge, d'organització i d'intendència, cosa que ajudà al bon desenvolupament de la competició.





El triatló consistí a nedar  300 m, fer  5 km en bicicleta i córrer 1 quilòmetre. Un mini-triatló, però amb gran ambient i una trobada lúdico-esportiva dels docents  de la comarca, que acabà amb un dinar aportat pels mateixos participants.



Hi hagué representqació de l'IES Capdepera, CEIP s'Alzinar, IES Puig de sa Font (Son Servera), Col·legi Sant Salvador (Artà), IES Porreres, IES Santa Margalida i IES Llorenç Garcies i Font (Artà). 


 
Aquí teniu la classificació general