Imatge d'arxiu

1ª Regional
Escolar 3 – Pto Cristo 1

4art classificat
Es presentava un derbi interessant davant un Pto Cristo en hores baixes i fins al minut 40 tot va anar bé. S'hi havia arribat amb un 1-1 en el marcador, però després d’una expulsió d’un jugador del Pto Cristo va començar un recital de cartolines que va deixar aquest equip amb 7 jugadors per acabar la primera part. A la segona es veia venir que el Pto Cristo faria quatre canvis i llavors simularia una lesió i final del partit. I així va ser. Personalment, crec que el reglament està per a complir-lo però també crec que se'n poden fer diferents lectures, a l’hora d’aplicar-lo. No hauria estat malament que després de la primera expulsió, l'àrbitre hagués xiulat el final de la primera part i als vestuaris hagués parlat de la situació del partit amb els delegats, i segur que no hauria passat el que va passar.
I si el resultat, en comptes de ser 3-1 hagués estat 1-1?
En definitiva, 3 punts més, que és el que interessa.