Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2893
   L’equip de IB Ballooning format per Jordi Aracil, Javi Macarro i Julio Alou ha aconseguit el subcampionat d’Espanya.
 
   Ricard Aracil n'ha estat el campió.

Image


   Estimats companys de Cap Vermell, tornam a dur bones noticies de l’aerostació del municipi i algunes fotos guapes.
   L’equip de IB Ballooning format per Jordi Aracil, Javi Macarro i Julio Alou ha aconseguit el subcampionat d’Espanya
   El Campionat s’ha celebrat a Lleida del 17 i 20 de setembre, i hi varen participar 20 equips.
   El temps va acompanyar i es varen  realitzar 19 proves.
   Però si aquesta noticia és bona,  encara és millor el fet que el germà d’en Jordi, Ricard Aracil, ha estat el flamant Campió.

Image

  Per tant, els dos han copat els dos primers llocs de la classificació, la qual cosa demostra no només el nivell dels mallorquins a Espanya, si no el gran nivell dels globers gabellins.
   Des del principi, els dos equips van lluitar per el primer lloc, deixant els altres a una distància considerable. Entre aquests hi havia 3 o 4 excampions.
   Al final, Ricard va dur-se'n el campionat merescudament i els dos equips ho varen poder celebrar junts al mateix lloc d’aterratge, desprès del darrer vol.
   El 3er classificat va ser Ivan Ayala, de la Rioja.
   D’aquesta manera, en el proper mundial a celebrar a Hongria, l’equip espanyol, que estarà format per 4 o 5 membres, comptarà amb un 50% de Capdepera.

Image

Image

Image

   Jordi Aracil aconsegueix així estar per tercer any consecutiu a l'quip nacional, cosa molt difícil, ja que la resta de competidors duen globus de competició i ordinadors a bord.  Sempre hi ha 8 o 10 pilots optant a aquestes 3 o 4 places i celebram el retorn d'en Ricard.

    En no disposar de patrocinadors, a causa de la crisis, agraïm a la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Capdepera la seva ajuda i passejam orgullosos el seu escut.
   Ara tocar fer feina i continuar els vols per damunt Cala Rajada.
  A l’octubre participarem en el campionat de Catalunya per complir els requisits de participació i assegurar la segona plaça del rànquing.

  Gracies pel vostre recolzament.



Escrit per
IB Ballooning




 Nota de la redacció
: Des de Cap Vermell us donam l'enhorbona a tots, pels magnífics resultats obtinguts,  fruit, sense cap dubte, de molta dedicació i feina. Estam orgullosos de vosaltres.