Mentrestant, el primer equip tornà a perdre
Port de Sóller, 2 - Escolar, 1

1ª Regional
Port de Sóller 2 – Escolar 1
    Sembla ser que, amb 10 minuts de falta de concentració, el Sóller va marcar dos gols i ja a les acaballes del partit Alex va fer el gol de l'EScolar. Una part per a cada equip. Es tornaren a crear ocasions però aquestes s’han d’aprofitar i el contrari sí que ho va fer.

Juvenils Preferent
   Molt bon partit dels juvenils tot i tenir el marcador en contra, amb una gran remuntada amb 10 jugadors. Una primera part de molta lluita i poques ocasions clares de marcar i una segona part amb un gol que posava les coses difícils a l’Escolar. Però l'equip no es va retre i va lluitar fins al darrer alè, amb la recompensa primer un de l'empat amb un llançament de pena màxima, després un segon gol aprofitant una passada cap al porter contrari en què Mati no va donar la pilota per perduda i aconseguí el que seria el 2-1. Tot seguit arribà l’expulsió de Kevin per acumulació de cartolines (la segona totalment injusta). Finalment, Alex Murillo (cadet) va demostrar un cop més, amb un llançament de falta directa, que és un especialista, amb una potència brutal; el porter no la va veure ni entrar per l’escaire. En definitiva, un partit d’aquells que fan afició. Si es lluita, i amb les idees clares i sense frissar, es tenen moltes possibilitats que passi el que va passar dissabte.

Image

Enguany serà un any difícil per als juvenils, per manca de plantilla, i malgrat la incorporació de cadets (que ho fan d’allò millor) s’haurà de lluitar molt per mantenir la categoria i partits com el de dissabte a final de temporada seran decisius.