Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 3275

 Sa Gravera lloc de trobada d' skaters 










   Ja fa uns anys que funciona al Clot de sa Grava el skate-parc. Sa Gravera s’ha convertit en punt de trobada, especialment els caps de setmana,  dels aficionats locals i de la comarca.

   Aquest esport, no sé si encertarem en qualificar-lo així, és més que un esport. De fet és una forma de vida que duu al seu voltant una forma de vestir, uns hàbits, una estètica, uns costums... al voltant d’una tabla amb rodes.
  Aquí teniu unes fotos fetes a l'skatepark de Sa Gravera, a Cala Rajada. Aquests són alguns dels seus skaters habituals de la zona. S’ha de dir que a Capdepera hi ha un bon nivell tècnic i que puja progressivament.

Image
Aquest és en Leandre
 
Image
Germán en plena acció

Image
Espectacular bot d'Iván 
 


Image
Àlex en la rampa


Image
Fabián, en el banc
 
   Alguns dels aficionats locals alternen skate amb altres  esports, com el surf, però la majoria  es dediquen exclusivament,  la qual cosa fa que el nivell pugui molt aviat. De fet cada vegada que faig
una sessió fotogràfica me sorprenc del progrés que s’assoleix.

   Si segueix aquesta progressió qui sap si d’aquí poc ens trobarem amb un altre gabellí esponsoritzat per qualque marca d'skate,com va ser el cas d’en Germán Garcia fa un parell d’anys.


fotos: Kolo