Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2212

Image

Així si

1ª Regional
Escolar 5 – Algaida 1
13è classificat

    L'Escolar es jugava més que tres punts i fou ahir que posaren tot el que havien de posar i el resultat ho diu tot. Un Algaida molt fluix i un Escolar molt motivat per la pressió de guanyar i sortir del pou de la classificació; un recital de bon futbol i ganes de guanyar és el que ens va regalar l'Escolar i l'afició va respondre animant durant tot el partit fins i tot fent l'ona i corejant olé, olé cada cop que es passaven la pilota.  Un 10 per un grup de mares que foren l'atracció de la grada. Ara cap a Petra a on el dimoni s'hi va retre, no serà el mateix ja que el Petra s'ha reforçat amb un parell d'incorporacions noves i que a aquella ratonera l'afició també és de pinyol vermell. Enhorabona a tots i a seguir així que no queda més remei.

Image
"Es veu que te un bon entrenador, mireu la tècnica que te i que "deportiva pero bien arreglà"

Juvenils
Escolar 2 – Manacor 5
13è classificat
   No s'entén que es vagi guanyant 2-0 als primers 45 minuts fent un futbol més o menys potable i que a la represa en 15 minuts ens remuntin el marcador i al final ens donen una passadeta de pintura. Es poden perdre partits, però d'aquesta manera no, és el de sempre, no he vist mai guanyar un partit caminant i amb una actitud més que qüestionable. 


Cadets
Escolar 2 – La Salle At 3
3er classificat
   Els de Bernat tampoc tingueren el dia, falta de concentració, nervis i no se que més en definitiva una desastre. Resultat just vist el partit, és la diferència de voler guanyar o passar una estona pel camp.


Infantils
La Unió 0 – Escolar 2
7è classificat
   Aquests no perdonen ni al més pintat. Després d'un dissabte nefast en quant a resultats, foren els de Pep els que ens donaren una alegria.


Infantils F7
Son Roca 1 – Escolar 0
8è classificat


Futbol 7 Femení
Son Ferrer 0 – Escolar 3
3er classificat


Alevins
Escolar 1 – Margaritense 6
10è classificat


Benjamins F7
Escolar 13 – Es Pla 0
3er classificat


Prebenjamins D
Murense 1 – Escolar 2
2on classificat


Prebenjamins E
Escolar 0 – Porreres 1
8è classificat



Manuel Muntaner
Pilotes Fora