Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2373

 3 punts per agafar confiança










1ª Regional
Escolar 1 – Alaró 0
 
   Tòfol, Martí, Kaiser, Javi del Canto, Àlvaro, Jaume Moll, Rafa Navarro, Joan Ferrer (Rocha), Alberto (Feliu), Miquel Ferrer (Joan Ribot), Edu (Pirata).
El millor: Tòfol.
 
 
   El MESSIES va encertar i ja ho va dir, que guanyaríem al líder. De les 16 jornades que ha vist el MESSIES, ahir va ser el partit, juntament amb el dia del Pollença, en què es va veure un Escolar del tot motivat i amb ganes de donar molta de guerra, cosa que sabem fer però ens costa molt. Ara vénen tres jornades que són molt importants, amb enfrontaments directes: Campos, Montuïri B i Algaida, però si es juga amb la convicció que es va jugar ahir, els contraris ho tenen molt i molt malament. Amb dos partits a casa (Campos i Algaida) i el condicionant de la gespa nova i dimensions del camp, crec que l'Escolar té les de guanyar o així ho espera el MESSIES.
   Ahir en Mariano va ser molt valent, sortint amb tres defenses, un pivot defensiu, molta pressió al centre del camp i dos puntes, a fi de no deixar jugar la pilota al contrari, que és un equip que sap fer-ho, i el resultat va ser del tot favorable, tot i que amb la tònica de sempre, ens costa marcar i això no va ser possible fins a la segona part, a la treta d'una falta llançada per Jaume Moll i rematada per Edu, que aconseguí l'únic gol del partit. Cal remarcar també la pilota estavellada al travesser per Feliu i l'aparició de Sant Tòfol amb una sèrie d'intervencions màgiques, d'aquelles que et lleven l'alè (bona feina Toni Brunet, malgrat el delegat dels Juvenils digui el contrari).
    Aquesta predisposició a guanyar el partit és la que es necessita a partir d'ara i fins a final de temporada per tal de posar l'equip on pertoca a la classificació. No estic parlant de la primera posició; estic parlant de  les cinc primeres, cosa que si s'aconsegueix es farà una bona segona volta. La pena és la quantitat de punts perduts aquesta primera volta que ahir va acabar.

Image
 
3ª Regional
Porreres 3 – Escolar 1
 
Juvenils
Escolar 1 – Serverense 2
 
Cadets
Escolar 0 – Sta Catalina 2
   
   Sant Antoni, Sant Antoni.... el dimoni ens ha passat factura.
 
Infantils
Son Cladera 1 – Escolar 2
 
   Sant Antoni, Sant Antoni.... el dimoni ens ha passat factura.
 
Infantils F7
Petra 5 – Escolar 3.
 
Alevins
Campusesport 5 – Escolar 0
 
Benjamis F8
Pto Cristo 0 – Escolar 2
 
Benjamins F7
Artà 4 – Escolar 7
 
Prebenjamins
Serverense 3 – Escolar 1
 
Prebenjamins
At Son Servera 0 – At Escolar 8
 
Font FFIB
Manuel Muntaner

Pilotes Fora