Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 691

 

Divendres, 26 de gener, se va celebrar la Gala de l'Esport Gabellí, un esdeveniment que reconeix els millors esportistes, clubs i entitats del municipi de Capdepera. 

Les distincions lliurades han estat proposades pels propis clubs i s’ha obert al públic la possibilitat de fer propostes, excepte les mencions d’honor fetes des de la regidoria d’Esports. 

L’acte celebrat en l’auditori del Centre Cap Vermell de Cala Rajada, era ple de gom a gom. Esportistes, familiars i amics han donat suport als guardonats que han rebut els premis als esports federatius, a l'esport i els valors socials, on també s'han fet distincions extraordinàries, mencions especials i mencions d'honor a esportistes del municipi.
 

En Tomeu Pascual va obrir la gala, donant la benvinguda al públic assistent.



Tot seguir el regidor d’Esports, en Sergi Viejo, va dirigir unes paraules justificant la importància dels premis que se lliuraven :“ A Capdepera tenim la sort de comptar amb una gran varietat  d’esports i d’esportistes, que practiques des de les disciplines més tradicionals fins a les més innovadores, des dels nivells més amateurs  fins als més professionals, des de les edats més tendres fins a les més madures. Tots ells són un exemple de passió, de dedicació, de compromís i de talents, i ens omplen d’orgull  i d’admiració, per això hem  volgut ajuntar-vos a tots i tores aquí, perquè avui és el dia en el que els autèntics protagonistes sou vosaltres”

 

El propi regidor amb la batlessa de Capdepera van els encarregats de lliurar els diplomes i els premis als guardonat.

En Guillem Danus, després de rebre la menció especial va dedicar unes paraules d'agraïement pel guardó.



En acabar el lliurament dels premis la batlessa, Mireia Ferrer, va elogiar la feina dels nostres esportistes, entrenadors i directius dels clubs, animant-los a continuar amb la pràctica esportiva tot desitjant que puguin aconseguir les seves fites personals.
 

A la sortida molts d’esportistes es van fer fotografies amb els equips i familiars, sota el panell amb el logotip de la Gala de l’Esport Gabellí i de l’empresa Mallorca Transfer. L'Ajuntament va oferir un refresc pels assistents.


 

Aquests han estat els equips i esportistes guardonats.

Premi al millor equip del Club de Bàsquet Capdepera a l’equip Mini masculí per la seva millora durant la temporada i per la seva disciplina.
 

Premi al millor equip del Club Esportiu  Escolar a l’equip  Aleví A. Han demostrat que ser un equip mol competitiu, guanyar, conrear els valors esportius i el “joc net” poden anar de la mà.
 

Premi al millor equip del Club Capdepera en Joc, al grup de ball de Total Dance  “Grup Little Mafia” per engrescar-se amb només 3 anys amb aquesta disciplina esportiva.
 

Premi al millor equip del Volei Capdepera a l’equip Parque Nereida Hotel de Cala Rajada, per la seva constància i per ser l’únic equip federat amb jugadores de Capdepera.
 

Premi al millor equip del Club Claudia Troppa Sport Center a l’equip de de 4 x100 metres, per aconseguir el bronze al campionat balear absolut.
 

Han rebut diplomes: Bàrbara Femenias, Daniela Sevillano, Glòria Jaume, Clar Sancho, Nina Karasiewicz, Bianca Restrepo, Isabel Mascaró, Margalida Servera, Noelia Pavón, Sophia Requena, Maria Femenias, Karla Mislata, Cristina Miquel, Maria Servera, Sixto Jiménez, Aitor Bengüechea, Salvador Brunet, Joana Domenge, Mateo Cano,  Maria Fuster, Joan Fuster, Pere Melis, Fabian Schroeder, Liam Giraldez, Màximo Valentín Giménez, Tomàs Vizueta Ruiz i Juan Martín Vila Panadero.
 

Premi als millors esportistes de la temporada 2022-23, propostes pels clubs locals i dels ciutadans de Capdepera: Àngel  Murillo Lozano, Pep Sancho, Neus Garau Ribot, Hugo Sayago, Nicolàs Pascual,  Júlia Ruiz Ezelius, Martí Cerdà, Paula Lorenzo, Inés Lorenzo i Becky Requena.
 

Premi als millors entrenadors: Zoraida López Del Toro (Club Capdepera en Joc), Noah Ajoeb (Club de Bàsquet Capdepera), Nicolàs Méndez Porro (S’Alzinar Futsal), Javier Pacheco (CD Escolar) i  Alejandro Biasotti (Parque Nereida Hotel de Cala Rajada).
 

Premi “Esport i valors socials” a Miquel Àngel de Juan Gomis, per la seva noblesa al tatami.

Premi a la millor trajectòria esportiva a Lena Torremocha per la seva aportació coma a pilar  fonamental de l’equip i portar endavant la capitania amb lideratge i suport cap a les seves companyes.

Premi a la millor promesa a Mar Garau Ribot, pel seu creixement com a jugadora en l’equip.

Premi al millor esportista en esport adaptat a Pedro Martínez Mercant jugador de l’equip  Especial Olímpic de la Fundació  Aproscom.
 

Mencions especials

- Alexandre  Roger Aracil Grabowski, cinto negre 1r DAN de Judo

- Manuel Peña  Amodeo, cinto negre 5è DAN de Judo

- Santiago Espiritusanto de Miquel, 43 anys practicant judo col·laborador i referent pel judo base (Bronze al Campionat del Mòn Master 2016 i Bronze al campionat d’Espanya 2019)

- Joan Servera Ferrer “Buti”, des dels 20 anys lligat al judo, col·laboradors de tots els actes que s’organitzen, peça clau en l’escola.

- Guillem Danus .  Entrenador de l’equip de veterans del CE Escolar, tota una vida vinculada al club, sempre ha estat en disposició per ajudar a entrenadors i jugadors.

- Miguel Malpesa, pels seu lideratge, esforç i constància, tot un exemple a seguir pels esportistes més joves. Demostra que l’important no són les medalles sinó recolzar als altres i influir positivament en la seva vida.
 

Mencions d'honor a Jose Luís Pérez González, pels seus èxits en motociclism, i a Melania Henke Riera, pels seus èxits en vela.
 

Enhorabona a tots i totes les esportistes del municipi, especialment als qui han rebut els guardons a la Gala de l’Esport Gabellí 2024... Us deixem algunes imatges més de l’acte.