Vist: 359
Escolar 4 - Pollença i Port 5

Un vaixell a la deriva, un projecte sense rumb...aquests eren els comentaris dels seguidors en acabar el partit. Quan el partit es guanya clarament 4-2 quan falta mitja hora i al minut 70 et capgiren el marcador 5-4...i no hi ha capacitat de reacció...Aquí passa alguna cosa. O més d'una.

El 5-4. gol visitant.

El més normal és mirar cap a la banqueta, tot i que el míster no va començar la temporada. Equip n'hi ha. Ha quedat demostrat. Els jugadors estan decebuts. De no canviar, es preveu una desbandada a final de temporada. El partit ha començat 0-1, i s'ha capgirat tot i que la primera part ha acabat 2-2 el domini ha estat aclaparador. Les oportunitats, també. La segona part ha començat molt bé i en quinze minuts l'Escolar s'ha posat 4-2. El Pollença no ha perdut la cara al partit, ha fet canvis, ha cregut en que no estava tot perdut i amb tres balons penjats a l'olla ha marcat tres gols com tres sols. Quedaven 20 minuts i no hi ha hagut cap mena de reacció.

Qui comanda a can Ribot, el pare o l'al·lot?

Iniciada la segona volta, som a la coa de la classificació, si no estam en posició de descens és perquè hi ha equips molt pitjors que el nostre, en una categoria que llevat del líder, la cosa està molt semblant.

Ànims a un equip que pot donar molt més. Que té més futbol del que mostra i així ho mostra quan pot.

Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.