Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 493

Matíes amb el seu fill

Matías Ramis de bell nou entrenador del primer equip de l'Escolar. Vists els darrers resultats i el lloc de la classificació que ostenta l'equip, la directiva de l'Escolar ha optat per donar una altra oportunitat a Matías, el qual la passada temporada deixà un bon regust en els jugadors. Segons algun d'ells, un dels millors que han passat pel club. Matías voluntàriament deixà d'entrenar a l'equip de Capdepera perquè els resultats no l'acompanyaren en el seu treball.

Aquesta temporada en curs, tampoc els bons resultats acompanyen l'equipi no per aquest motiu es posa en dubte la labor de l'entrenador Isma, que ha demostrat en els anys que ha dirigit a l'Escolar la seva vàlua com a entrenador tant en la pedrera com al primer equip, aconseguint la temporada 2020-2021 l'ascens a primera regional. Coses del futbol a vegades la permuta de patró redreça els resultats. Ja ho sabem: el més fàcil és el canvi d'entrenador que no tota la plantilla.

Desitgem sort a Matías i una estima a la gran labor de Isma que aquesta temporada la sort no l'ha acompanyat, amb els greuges de les lesions.


Best