Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 334



 

MINI FEMENÍ IN-OFF 
C.B. Capdepera In Off - Sa Pobla

Partit molt igualat entre el conjunt gabellí i el visitant. El partit va començar amb bones sensacions i amb moltes ganes de jugar. Va ser un partit de lluita intensa i d’aprenentatge tant en l’atac com en la defensa. Tot i que, la segona part varen haver de lluitar al màxim, en cap moment varen deixar de treballar i hi va haver molt bona intensitat. Per altra banda, s’ha de continuar treballant la posició defensiva i l’atac en estàtic.
Molt bona feina i enhorabona a les jugadores i també a l’arbitratge!
 




MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER

CB Capdepera Perera&Partner - B. Manacor

Els nostres minis es tornaren a enfrontar als companys de Manacor, l’equip de més nivell de la lliga. Tot i que el resultat va ser semblant a l’anada, l’encontre fou molt diferent. El Manacor va ser superior i no va donar opció als nostres, ja que és un equip de més envergadura, més experimentat i amb un gran encert en el tir exterior. Però els de Capdepera demostraren que han après molt des del partit anterior que s’enfrontaren, aconseguint provocar més faltes que a l’anada, ficar més cistelles, tenir més opcions de tir, evitar molts més contraatacs i ser molt més intensos defensivament. El Manacor va ser superior i està a un altre nivell, però el partit no va ser tan fàcil per a ells com l’anterior. Enhorabona als nostres nins i molts d’ànims.
 






CADET MASCULÍ NOAH’S

Manacor 88 - 52 CB Capdepera Cafè Noah’s

Últim partit de la primera lliga, el qual va acabar en una amarga derrota davant el líder de la lliga.
El partit va començar molt igualat, els dos equips jugaven amb la intensitat per la qual tots dos són coneguts. Però després del primer període, el partit es va començar a escalfar bruscament.
Després d’unes decisions en contra, els nins es van enfonsar, provocant que els locals agafessin avantatge en el marcador. Després d’un gran esforç, no van poder aguantar el ritme de joc i el ritme de joc va disminuir.
També cal afegir que a causa de l’ambient calent que desprenia aquesta trobada, les aficions van tirar més llenya a l’assumpte, on les graderies d’ambdós equips van deixar molt a desitjar. La nostra afició no va estar a l’altura del partit i desitgem que aquest tipus de comportaments s’eliminin completament, ja que els perjudicats són els jugadors. Recordam que la tasca de les aficions és animar a les persones que estan jugant el partit, sempre amb respecte i educació.
 



#bàsquetcapdepera
 #aravadeboaravadebàsquet

Els partits del proper cap de setmana 15, 16 i 17 de desembre: