Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 353



PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA 
Campos - CB Capdepera Associació Hotelera

Partit jugat a Porreres, on es va veure un gran avanç en el joc dels nins.
Com a cada partit jugant com a visitants, els nins comencen bastant adormits, però després de jugar una mica, es van espavilar. La trobada va ser marcada per la intensitat i velocitat de joc pròpia de la categoria.
Els entrenadors estem molt feliços del canvi que estan donant els jugadors, i esperem que vagin millorant cada vegada més.


 
MINI FEMENÍ IN OFF
C.B Capdepera Inoff - Artà

Partit difícil per les gabellines, en el qual la primera part va ser la més difícil. Les nines varen començar amb bona actitud, però a poc a poc es varen anar desconcentrant i varen anar perdent la intensitat.
Però quan va començar la segona part varen fer un canvi de mentalitat i varen començar a lluitar, a jugar i a posar en pràctica tot el que s'havia treballat als entrenaments.
Enhorabona per la segona part i a continuar treballant!

 
INFANTIL MASCULÍ EXPERT
Sa Pobla BC 62 - 59 CB Capdepera Expert

Gran partit de l'equip de Capdepera contra el líder de la lliga, que en tot moment va competir el partit amb una gran solidesa defensiva i un atac molt col·laboratiu. La nota negativa va ser la lesió d'en Mathias quan falten 4 minuts per acabar el partit, al qual esperem una ràpida recuperació i que s'uneixi a l'equip al més aviat possible.

 
CADET MASCULÍ NOAH'S
CB Capdepera Cafè Noah's 84 - 62 Alcúdia

Últim partit a casa de la primera lliga.
El partit ha començat amb un ritme molt baix per les dues parts, però a mesura que ha transcorregut el temps, ha anat pujant el ritme i el contacte al joc. El tanteig final no reflecteix la bona feina ofensiva de l'equip gabellí, que en aquesta trobada ha tengut molt poc encert.
Ara toca una bona setmana d'entrenaments per a preparar-nos per a l'última jornada contra el líder.

 
CADET FEMENÍ NOAH'S
Campos 66 - 53 CB Capdepera Cafe Noah's

Derrota de les nostres cadets davant un rival directe de la lliga. El partit va ser molt emocionant d'inici a final amb un joc molt intens. Les gabellines no varen abaixar els braços en cap moment, però una vegada més la falta d'encert cap a cistella va provocar la derrota. Enhorabona a les jugadores per la feina feta.



#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet