Vist: 394

CADET MASCULÍ NOAH'S

CB Capdepera Cafè Noah's 109 - 42 Artà

Partit divertit i amb molta intensitat defensiva.
Molt bona feina per part del col·lectiu gabellí que va poder contenir al rival directe per al segon lloc a només 42 punts. El partit va ser marcat des del minut un pels locals, i no van donar ni una pilota sense lluitar. Gran actuació dels principals contribuents de l'atac, amb uns percentatges de tir molt elevats.
Els entrenadors donem l'enhorabona als nins, i esperem que la següent trobada sigui igual de bona que les dues darreres.

CADET FEMENÍ NOAH'S
CB Capdepera café Noah's 69 - 57 Manacor

Victòria de les nostres cadets davant el conjunt Manacorí a un partit més ajustat del que s'esperava. Les gabellines varen començar molt fort amb un primer parcial de 23 - 10, però va ser l'únic moment de domini clar de les nostres jugadores. A partir d'aquest moment el partit va estar molt igualat, encara que sempre dominat per les locals, que no trobaven el seu joc. Als darrers minuts van jugar amb una bona dinàmica, el que va donar el resultat final. Enhorabona per la feina feta.

SÈNIOR MASCULÍ EPIC

Son Servera 80 - 71 CB Capdepera Epic

Partit molt disputat malgrat els 9 punts de diferència final. Durant 35 minuts l'alternança al marcador va ser una constant, amb diferències mínimes. Vàrem millorar a l'atac, però al final del partit l'encert des de la línia de 3 punts del Son Servera i el cansament acumulat va fer que el rival s'endugués la victòria. És una llàstima perquè vàrem competir de tu a tu, tot i la nostra joventut. Anam pel bon camí, i si continuam treballant igual, ben segur que les victòries arribaran.

MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER
B. Joan Capó (Felanitx) - B. Capdepera Perera&Partner.

Partit molt igualat el que disputaren els nostres minis contra els companys de Felanitx. Els nostres sortiren molt adormits i no s'acabaren d'adaptar a una pista de mides molt petites a on era molt difícil crear espais, mentre que els locals sortiren amb més intensitat i amb les idees més clares. Tot i això, els gabellins només concediren avantatge al Felanitx el primer període, tots els altres foren dominats pels nostres, alguns amb més avantatge i d'altres amb menys. Respecte als aspectes positius, podem destacar que tots els jugadors aportaren, que reaccionaren bé a la pressió dels locals i que la nostra pressió per robar pilotes i ficar cistelles fàcils, juntament amb un bon encert en el tir exterior, foren els factors determinants per dominar l'encontre. Enhorabona a l'equip i a continuar millorant.