Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 394




El dissabte va tenir lloc a Capdepera la jornada del programa de tecnificació esportiva 2023 del sector de Valles de les Illes Balears.
Això què vol dir? Que es concentren els millors corredors de tanques de les illes i s'organitzen unes sessions d'entrenament i de xerrades amb un entrenador representant de la federació espanyola d?atletisme. En aquest cas van poder gaudir del luxe que vingués François Beoringyam, entrenador de l'actual Campió d'Europa, finalista olímpic i bronze al campionat del món de 110m tanques, l'atleta navarrès Asier Martínez. Amb aquest currículum a l'esquena es pot preveure que l'experiència de François és molt àmplia. Van començar el matí amb sessions teòriques on va plasmar la seva manera de veure la tècnica de tanques i a la tarda els atletes van poder gaudir d'una sessió pràctica d'allò més enriquidora.



Inés i Paula Lorenzo atletes del club van ser convocades en aquesta concentració amb la resta d'atletes de les Illes Balears.


A més, elles conjuntament amb la seva entrenadora Claudia Troppa han estat convocades per participar en la concentració de tanques de la federació espanyola del pla nacional que se celebrarà del dia 26 al 30 de desembre a la ciutat de València.