Vist: 1993

L'Escolar perd en un partit molt ajustat, davant el Binissalem, en primera autonòmica

Minis masculí.
At.Escolar 50-0 Sa Pobla.
Capdepera. Dissabte, 10 de gener de 2009.  11h.
1r Parcial: 30-0.  2n Parcial: 20-0.
   El passat dissabte vam aconseguir una victòria fàcil, amb un rival més dèbil que no ens va poder fer front. Així vam demostrar una vegada més els progressos que va fent el nostre equip, malgrat haver-hi les vacances de Nadal. Vam fer una pressió tota pista acompanyada de bons contraatacs.
Al segon parcial varem tancar el marcador a l'equip de Sa Pobla i els al·lots van començar a defensar mitja pista. Vista la nostra superioritat, vaig exigir als al·lots que fessin un número de passades mínimes abans de tirar a cistella. Així i tot, l'equip local seguia dominant.
   Donar l'enhorabona a tots els al·lots, molts d'ànims i sobretot, no baixar el ritme.

Guillem Mir

Junior Masculi.
Petra 38 – At. Escolar 53
Petra. Dissabte, 10 de gener de 2009, 18:00h
   Partit complicat no per la qualitat del rival sino per la poca intensitat i arguments que vam posar per guanyar el partit. Va ser molt igualat, inclús al descans perdiem, i no va ser fins al final del tercer quart que varem començar a obrir un forat al marcador que ens donàs la tranquilitat per guanyar el partit. Es normal, després de vacances, i no haver entrenat molt aquestes festes no estar al 100 % però els jugadors han de voler guanyar els partits pel seu amor propi i no perquè s’entrenador es posi a cridar.

1ª autonòmica Masculina
Binissalem 78 – Burger King 76
Binissalem, Diumenge, 11 de gener de 2009, 18:00h
    Partit molt igualat es que es jugà a Binissalem però al final es trencà la ratxa de quatre victòries consecutives que duiem. Al principi l’equip local, en 5 minuts, aconseguí una avantatge de 19-9 però els nostres es van posar a jugar de valent i es recuperà la diferència al segon quart. Després va ser un partit molt igualat amb avantatges mínimes pels dos equips. A falta de 14 segons perdiem per un punt i teniem la possessió de sa pilota. Varem aconseguir anotar a falta de cinc segons pel que ens posavem un  punt per damunt. El Binissalem va treure de fons ràpidament va pujar sa pilota i va tirar un triple a la desesperada sobre el temps reglamentari que va entrar i per tant se’n van dur sa victòria. Bon partit però va faltar un poc de sort, o en va sobrar pel Binissalem, segons es vulgui veure.