Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 453



MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER 
C.B. Capdepera Perera&Partner- Joan Capó (Felanitx)

El Conjunt gabellí jugà a casa, rebent als companys de Felanitx, en el que fou el primer partit davant la nostra afició. L'ambient fou excepcional, a la pista amb dos equips que ho donaren tot i les grades amb les dues aficions animant en tot moment. Els locals s'imposaren durant quasi tot l'encontre, però no va ser fàcil, ja que trobaren una bona resistència per part del conjunt visitant. Els nins ja comencen a entendre els espais a la pista i a aixecar el cap per analitzar el que està passant. La tècnica defensiva i la tria de decisions són els aspectes que cal més corregir, però el joc dinàmic i vertical fa que de moment, les virtuts superin a les mancances. Tot i això, l'equip ha de créixer molt i continuar amb aquesta bona dinàmica d'entrenaments. Molts d'ànims i enhorabona als dos equips.


MINI FEMENÍ IN OFF
 
C.B Capdepera In Off - Santanyí

Segon partit de lliga i el primer a casa de les minis del conjunt gabellí.
A l'inici es va plantejar el partit amb ganes i amb competitivitat, tot i que encara hi havia una mica de nirvis. Es va veure reflectida la feina dels entrenaments de la setmana amb els contraatacs, el domini de la bolla i l'atac a bolla. Tot i que la resistència a pista els darrers minuts ens jugués en contra, es va lluitar fins a acabar el partit.
Encara queda una bona temporada per davant, a continuar treballant i molt bona feina!
 




INFANTIL MASCULÍ EXPERT

CB Capdepera Expert 39 - 70 Sa Pobla

Partit difícil contra un equip molt sòlid i experimentat. L'equip de Capdepera va competir durant moltes fases del partit, però en el tram final, amb l'exigència donada per l'equip rival, van faltar forces per a poder-lo competir fins al final. La diferència en el marcador també ve determinada per les fallades ofensives de l'equip gabellí.
 




CADET MASCULÍ NOAH'S

Alcúdia 55 - 81 CB Capdepera Cafè Noah's

Un partit que ha començat amb desavantatge a causa de diferents lesions de l'equip i del poc encert. Però una pujada de la intensitat defensiva ha fet que el Capdepera sigui capaç d'agafar avantatge en el marcador, i encara amb poca altura, hem estat capaços d'assegurar el rebot.
Després del descans, l'Alcúdia ha sortit amb moltes més ganes que el nostre cadet, i a causa de la permissivitat dels contactes durant el partit, han trencat el joc gabellí.
Finalment, el partit s'ha equilibrat i ha acabat en una victòria per al Capdepera.
 


#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet