Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 484

El passat cap de setmana va tenir lloc el campionat de Mallorca per equips de la categoria s.12 i s.14, en la pista de Magaluf.

El format és presentar una atleta per prova i un relleu. La posició de cada prova atorga uns punts i al final la suma de tots els punts dona els guanyadors.

El club Caludia Troppa només pogué presentar els equips femenins punt de la categoria s.12 i s.14. Les majors es van emportar el triomf quedant campiones de Mallorca. Hem d'esmentar que totes les integrants d'aquest equip són de primer any la qual cosa ens dona un sentiment d'un bon futur d'aquests grups de nines que l'any que ve repeteixen categoria.

Elles són: Noelia Pavon, Sophia Requena, Karla Mislata, Maria Servera i Margalida Servera.

En la categoria s.12 amb molta menys experiència, ja que encara estan competint entre diadas i competicions regides per jutges. Van fer un excel·lent campionat aconseguint el bronze.

Enhorabona a aquesta benvolguda i estimada pedrera del club.