Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 440
Un cap de setmana ple de victòries



MINI FEMENÍ IN OFF
Bàsquet Manacor - CB Capdepera In Off
Gran partit de les minis femenines, les quals després de dues temporades sense guanyar cap partit, varen començar la temporada amb una victòria.
Al començament les jugadores estaven una mica nirvioses, però amb una gran intensitat varen imposar un ritme alt que les va permetre robar moltes pilotes i fer contraatacs. Així i tot, encara no tenim una bona forma física i ens va costar mantenir aquest ritme tot el partit. Malgrat que hi va haver estones on no varen estar concentrades en defensa, es varen poder veure els primers fruits de tots aquests anys de feina i, ben segur, amb esforç i constància assoliran el nivell pel qual estan capacitades. Enhorabona i a continuar treballant!!!










MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER
Son Servera - C.B. Capdepera 
Primer partit dels minis al camp dels nostres companys de Son Servera. Un encontre que per a molts dels jugadors fou el primer a aquesta categoria, amb una normativa i nivell de competició diferent de la qual estaven acostumats. Tot i això, l'equip ho va fer molt bé, amb els de segon any aportant maduresa i lideratge i els de primer any aportant caràcter i empenta, una combinació que junt amb un bon joc en equip i una bona intensitat defensiva va fer que es gaudís molt de l'encontre.
Moltes gràcies al Son Servera i enhorabona als nostres jugadors pel partit realitzat.












 
INFANTIL MASCULÍ EXPERT
CB Joan Capó 23 - 70 CB Capdepera Expert
Partit dominat de principi a fi per l'equip de Capdepera, que va mostrar molta solidesa defensiva durant tot l'encontre. Gran actuació com a equip, demostrant generositat en l'apartat ofensiu. Partit molt complet i equilibrat del conjunt gabellí que ha de continuar treballant en aquesta dinàmica per a poder continuar competint tots els caps de setmana.





 
CADET FEMENÍ NOAH’S
Bàsquet Manacor 30 - 74 CB Capdepera Noah's
Victòria de l'equip cadet a la seva visita a Manacor. Esportivament, ha estat un gran partit de les gabellines, amb una molt bona defensa i un joc en atac molt col·laboratiu. Enhorabona per la feina feta i a seguir en aquesta línia.



 
CADET MASCULÍ NOAH'S
Básquet Artà 52 - 67 CB Capdepera Cafè Noah's 
El primer partit contra els nostres veïnats d’Artà, ha acabat en victòria lluitada per al conjunt gabellí.
L’encontre ha començat molt igualat, però després d'una pujada d'intensitat per part del nostre equip, el Capdepera s'ha allunyat del marcador. La resta del partit ha estat bastant igualat, amb moments d'intensitat màxima, i moments on els al·lots estaven adormits.
Una pena que el partit hagi perdut l’encant després d'unes decisions qüestionables.




 
SÈNIOR MASCULÍ EPIC
CB Capdepera Epic 61 - 59 Melchor Mascaró Porto Cristo
Primera victòria de la temporada de l'equip sènior. Ambdós equips es varen presentar a disputar el partit amb només 7 jugadors cadascun, a causa de les baixes. Així i tot, l'equip gabellí va apostar tot a fer un joc ràpid i dinàmic, imprimint un ritme alt de partit. El marcador va estar molt ajustat tota l'estona i no va ser fins a finals del tercer quart on els nostres agafaren un avantatge de 8 punts que varen anar administrant fins al final del partit. Al final, l'equip que va cometre menys errades, se'n va endur la victòria.
Enhorabona a tots els jugadors que hi participaren, perquè, tot i ser només 7 jugadors, varen lluitar els 40 minuts.



#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet