Vist: 526
Inés Lorenzo campiona d'Espanya als 100 m tanques

El cap de setmana passat tengué lloc el campionat d'Espanya per federacions de la categoria s.16 tant en homes com en dones. La seu va ser a la ciutat asturiana de Gijón. Cinc atletes del club van ser seleccionats en aquest campionat.

Els resultats no podia haver anat millor, ja que per dates estam en plena pretemporada i per dir-ho d'una manera més col·loquial no estam "gens fins". Tot i això no deixa de ser una oportunitat per a aquests atletes per guanyar experiència en aquest tipus de campionats nacionals, esperit d'equip i donar el 100% no va faltar.

Per a Aitor Bengüechea i Sixto Jiménez va ser un debut en aquest tipus de campionats i van aconseguir tots dos van complir les expectatives, segons els inscrits tots dos van quedar en la dotzena posició en les seves respectives proves. Aitor triple salt i Sixto 100 m llisos, tots dos a més van participar en els relleus.

Maria Servera la benjamina del grup, que tot i ser de primer any ja ve amb una mica més d'experiència i realitzà un fantàstic concurs de salt d'alçada, quedant a la 9a posició.

Paula Lorenzo que va participar en els 300 m tanques, venia com a favorita sobre paper, però un quadre febril el mateix dia la va deixar sense forces i així i tot va obtenir una meritòria 4a plaça.

Inés Lorenzo va posar la cirereta no només a nivell de club sinó, que va obtenir el millor resultat de la selecció. Va ser l'únic pòdium de balears.

La seva missió era revalidar el seu títol a escala individual obtingut a la Nucia uns mesos abans, tot i això corria amb la favorita d'aquest any que presentava millors marques (Lilian Cazorla).

Us deixem el vídeo perquè en gaudiu, competició fins al darrer metro, una tècnica molt ben treballada, una progressió tanca a tanca, una cursa meravellosa.

A més les germanes Lorenzo van córrer el relleu 4 x 300 quedant a la 9a plaça.