Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2195

 El club Reshinkan obté dues medalles d’or, una d’argent i dues de  bronze en el Campionat de Balears Absolut de Judo




  El passat dissabte dia 27 de desembre, Calvià va ser una altra vegada el centre d’atenció dels aficionats de Judo de les Balears. Devers 80 esportistes representant els clubs de les quatre illes es varen trobar per a competir a la final autonòmica de la categoria sènior absoluta, es a dir per a practicants de més de 15  anys, tant masculí com femení.
  El Renshinkan va estar molt bé, ja que tots els seus esportistes inscrits per aquest event varen pujar al pòdium. El més significatiu va ser na Laura Rosselló, 5ª de la fase final  Nacional sènior de l’any passat,  que va dominar perfectament a totes les seves rivals  en  les dues competicions de dissabte: la absoluta i l’open.  També va fer un molt bon paper  Junior Flores, que aconseguir la medalla d’or en la categoria de cinturons taronges. N’Estiven Buenguechea  va  aconseguir la de plata, també en cinturó taronja. Per la seva banda  Manuel Fernández i en Magueie Ndiae varen aconseguir medalles de bronze en la categoria open  de cinturó negre. 

Image

  Ara Laura Rosselló es prepara a fons, per a competir en la fase sector del campionat d’Espanya que serà el proper dia 10 de gener a Alacant.
  També esta d’enhorabona n’Olga Muñoz ja que va aprovar en molt bona nota l’examen per àrbitre  Nacional.

Josep Mascaró