Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2222


Miquel Martí,
a Astúries
amb la Selecció Balear
sub-14









   Setmanes enrere comentàvem que alguns jugadors infantils de l'Escolar havien estat convocats a sessions preparatòries de la Selecció Balear Sub-14. Però ara, aquelles esperances s'han convertit en realitat, i un d'aquelles jugadors, concretament en Miquel Martí, ha debutat amb la selecció. Ha estat el passat cap de setmana, a Astúries, en una de les fases de sector que es disputen regularment i que li ha suposat, al jugador local, sortir en l'equip titular en els dos partits jugats a Pravia i Gijon, respectivament.

   Els resultats, tot s'ha de dir, no han passat de regulars, en aquesta ocasió. En el primer dels partits esmentats, es va empatar amb la selecció de Valencia, a 1 gol, mentre que davant la selecció d'Astúries –la local–, es va perdre per 4-2, després d'have arribat al descans amb el matx empatat.

    Sigui com sigui, aquesta és una primera passa important per a Miquel Martí, un jugador amb un gran potencial i una molt bona projecció. Diuen que els tests s'assemblen a les olles. Si és així, en Miquel té un futur més que esperançador: son pare, en Bernat Martí, és un dels millors jugadors que ha donat mai la pedrera de l'Escolar.