Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2533

 80 participants al XIIIè Trofeu Llevant Balear de Judo, d'intercanvi entre els clubs de Menorca i del Llevant de Mallorca



   El passat diumenge, dia 21 de desembre de 2008, les instal•lacions del club Reshinkan de  Manacor serviren d’escenari per a la 13ª  edició del Trofeu Balear. Aquesta competició serveix d’intercanvi entre els clubs del Llevant mallorquí (Reshinkan Manacor, Son Servera i Cala Rajada) i els clubs de Menorca Bushidokan, Es Castell i Gimnàstic de Ciutadella.
   En el trofeu participaren 80 nins i nines, d’edats compreses entre els 7 i 13 anys, amb una categoria especial randori per a un grup de nins de 5 anys. Se va poder gaudir d’un bon judo, en un diumenge de matí pre-nadalenc, i un gran ambient entre els judoques i familiars.

Image

Acabat l’acte els nostres representants locals aconseguiren les següents classificacions:

Medalles d’or:  CATI JIMENEZ, NEUS TIZON,  JAUME SUREDA,  MANUEL SANCHEZ, CRISTINA ORTEGA, NEUS POU, JAUME NICOLAU, TONI MARIA,
MIQUEL SINTES, CRISTIAN GALLARDO, BIEL JUAN, ANTONI SUREDA, MARIA SANCHEZ i MARGA MORENO.

Medalles d’argent:MARIA JIMENEZ, NEUS T.  JUAN, CRSITINA ORTEGA. .SANCHO, XAVIER CALDENTEY, JOEL TORRES, DANIEL MORENO, JUAN ANTONI FERNANDEZ, MIQUEL ANGEL CALDENTEY, SERGI FULLANA, LLUIS CAMPS, JOSE SANCHEZ, FRANCISCA GRIMALT, DOMENICA BENGUECHEA i PAULA CORTES.

Medalles de bronze:CARME SUREDA, MARTA CORTES, AINA SUREDA, DIEGO VELASCO, BIEL BAUÇA, ANDREU LLODRÀ, PEP ESTELRICH, JAUME FIOL, PEP LLUIS MAIMO, CONSTANTIN DANIEL, YANNICK WILKEN, ANTONI MARTINEZ, MARCO MARX, GUILLEM RIERA, BIEL LOZANO, JOSEP SINTES, i LLUIS GRIMALT.

Categoria especial de randori: LLUIS LOZANO, LLORENÇ NICOLAU, FREDO MAYO, PAU CAMPS i GUILLEM GENESTAR.