Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 664
Paula Lorenzo, subcampiona sub 16, també anirà la campionat d'Espanya.

Karla Mislata en la categoria s.14 femenina es proclamà campiona en la combinada d'estiu. Cinc proves on Karla es va imposar en tres d'elles, va guanyar els 80m tanques, el salt d'alçada i el salt de longitud destacant un gran salt de 4.47m. La seva companya d'equip Maria Femenias quedà en cinquena posició.

Karla Mislata

En la categoria s.16 vam tenir a les germanes Lorenzo en el podi. Inés com a guanyadora i Paula com subcampiona. Sols han passat quatre setmanes del campionat d'Espanya de pista coberta on es corrien els 60m. Aquesta vegada ja amb distàncies d'estiu les dues atletes van destrossar les seves marques personals en el 100m tanques: Inés 14.71 i Paula 14.95. Amb aquestes marques ja s'han guanyat el bitllet al pròxim campionat d'Espanya s.16.

Inés va guanyar les tanques, el salt de longitud i el 600. La regularitat de Paula la va fer pujar-se al segon calaix del podi. Aquesta vegada no va haver-hi triplet com a l'hivern. Nicole Begur, del Menorca es va fer amb el bronze i la nostra atleta del club Maria Servera quedà quarta, res malament per a una atleta de primer any d'aquesta categoria que, per cert, es va imposar en la prova de salt d'alçada i fou segona en salt de longitud a tan sols 1 cm darrere d'Inés.