Vist: 489
Grans resultats al campionat d'Espanya de la categoria s.16 a la ciutat gallega d'Ourense.

Per al club ja va ser una bona notícia que 3 atletes es classifiquessin per a aquest campionat, ja que les marques mínimes que demanen per a aquestes categories són molt exigents. Afegir que des de Balears tan sols 6 atletes es van classificar per a aquest campionat, 3 d'ells del Claudia Troppa Sport Center.

La benjamina del grup Maria Servera, que es va classificar en salt d'alçada, va tenir la seva final directa el dissabte a la tarda un concurs molt car, la guanyadora va fer rècord d'Espanya. Maria va fer un bon concurs saltant 1.55m i quedant en la posició 13. Per a María que és de primer any va ser una bona oportunitat per a guanyar experiència cara a futurs campionats.

Inés Lorenzo va començar el matí del dissabte amb les eliminatòries del 60m llisos, on no va passar de ronda. A la tarda ja al costat de la seva germana Paula Lorenzo van córrer les eliminatòries (48 participants en total) dels 60m tanques. Cadascuna en una sèrie diferent es van classificar com a primeres i això els permetia el pas directe cap a semifinals. Inés Lorenzo corre una marca de 9.00, marca registrada sota sostre i es proclama com nou rècord de Balears sub.16. El dissabte a la tarda Paula encara participo en la final de triple salt, on el físic no va respondre com el tenim acostumat i lluny de les seves marques no va passar a la millora.

Dissabte al matí semifinals del 60m tanques, hi ha 3 semifinals i es classifiquen les 2 primeres de cada sèrie més els 2 millors temps delas tres sèries. Classificatòria molt difícil, ja que les participants tenen totes marques molt semblants, menys Lilian favorita de la prova i l'actual recordista nacional de la prova.

Inés es classifica 2a i passada directa a la final, Paula fa el mateix i en aquest cas corre en 9.00, mateixa marca que el dia anterior la seva germana. Comparteixen el rècord de Balears!!

La final, vuit participants i molts nervis. Lilian Cazorla guanya la prova amb molta superioritat i després venen les altres, una final una mica caòtica amb molt cops en les tanques que no deixa veure la classificació final fins a tenir la foto finish davant. Broooonceee per a Paula Lorenzo s'escolta per megafonia i a partir d'allí tot són salts d'alegria.

Inés es classifica 5a i també ho celebrem en gran. Tenir a dos atletes del club en una final de campionat d'Espanya en aquesta categoria és alguna cosa de valorar molt positivament, ja que el club dipsone d'una escola en relació a gran ciutats, petita i que d'allí surtin dos finalistes és una cosa molt bonica.

Maria, Inés i Paula E-N-H-O-R-A-B-O-E-N-A !