Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 908

L’equip infantil aconseguí la medalla d’or i l’equip d’iniciació quedaren subcampiones

 

Dissabte, 11 de març, va tenir lloc el Campionat de Mallorca per equips de Gimnàstica Artístic amb la participació de varies nines de Capdepera, que formen part del Club Acrobàcies Artà.

Us oferim un petit resum de la jornada del Campionat de Mallorca per equips categoria de promoció, amb la participació de 9 clubs de Mallorca, 300 nines en total i 36 nines del Club Acrobàcies d’Artà.

L’equip d’iniciació format per nines d’Artà i Capdepera (Ada Ludueña Nieto, África Franco Vélez, Avril y Lara Shumann, Sónia Hernández Sprinsian, Júlia Nebot Uceda, Martina Grimalt Massanet, Neus Piris Morey, Sara Merino Jiménez, Victória Acosta Arias, Carla Llinares Bautista i Laia Lopez Rueda) sortiren subcampiones amb una actuació impecable en sòl.
 

L’equip infantil format per Maria Melis Palou, Maya Burria Riera, Zoe Cuart Caponero, Leana Wycislik Landolfi i Luna Burria Riera sortiren campiones de Mallorca amb una marcada diferència en sòl, equilibri y salts.
 

L’equip benjamí-1 i aleví-1 van quedar quartes de Mallorca amb molt poca diferència del tercer.

L’equip benjamí-2, amb 80 nines de la mateixa categoria i 9 clubs participant, sumaren 208 punts i quedaren a 4 punts del tercer bloc y 5 punts del segon.

En sòl van aconseguir molt bons resultats amb na Chloe Requena Dwomoh  que quedà en tercer lloc, mentre que Mali Serra Lewis, Lucía Migues Risso i Aina Palou  van quedar en els llocs i en llocs setè, vuitè i novè  entre les vuitanta nines que competiren.

Enhorabona a totes!