Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 579
Partits cap de setmana del 24 al 26 de febrer


 

CBC Júnior Masculí Pinturas Romero 50 - 74 Inca
Partit marcat per la manca d’atenció i la poca valentia. Començant amb moltes jugades però poques canastres, els locals es trobaven desorientats i amb poques intencions d’entrar a canastra. Després del descans, estant a prop en el marcador, l’Inca va revolucionar el partit amb molta intensitat i les idees clares, mentre que el Capdepera no va tenir la capacitat de defensar-se. Cap al final, amb la clara avantatge de l’equip visitant, el Capdepera va intentar fer una darrera estirada que no va servir per a retallar la distància.

Llucmajor 58 - 61 CBC  Cadet Masculí Café Noah's
Un partit molt més dur d’allò que es podia esperar. El Capdepera es va aixecar d’hora per enfrontar-se a un encontre molt lluitat davant el darrer classificat de la lliga, en el qual hi va haver molt contacte i poques faltes. A l’equip visitant li va costar arrencar, estaven molt desubicats en defensa, i degut a aquest fet el Llucmajor es va posar per davant en el marcador cap al final del segon quart. Veient l’èxit que tenien gràcies a les bones defenses que acabaven en canastres fàcils per al Capdepera, els gabellins es posaren les piles, essent possible la remuntada del partit fins a arribar a la victòria que va semblar en molt moments impossible. Enhorabona a l’equip cadet que se’n du la seva tercera victòria consecutiva.



SCD Hispania B 58 - 7 CB Capdepera Infantil Mixt
Tercer partit de la segona fase de la temporada. El partit es pot dividir en una primera part en la qual l’equip local va sortit mentalitzat i amb una major intensitat que el conjunt de Capdepera i en una segona part en què l’equip gabellí va sabre reaccionar i incrementar la seva intensitat defensiva, intensitat defensiva que va sabre mantenir amb un bon bloc defensiu que li va permetre finalitzar el partit amb bones sensacions.

 


Dia de les Illes Balears gaudint del bàsquet.
 El Fibwi Palma de la lliga Leb Plata ens va convidar aquest dimecres dia 1 de març a gaudir d’un partit en el Palau d´Esports de Son Moix contra el Gran Canaria. Familiars i jugadors del Club ens ho vam passar molt bé i, sobre tot, el nostre equip Premini Mixt que va tenir l’oportunitat de baixar a pista i fer canastres els temps de descans. També tinguérem l’oportunitat de fotografiar-nos amb diferents jugadors. Agrair a Rafa Navarro el tracte i la fantàstica organització d’aquest esdeveniment i al Palma Fibwi per la convidada. El partit va ser molt emocionant arribant-se a la pròrroga que finalment va guanyar el Palma Fibwi al qui li volem donar l’enhorabona.  



Partits del cap  setmana del 3 al 5 de març
Aquesta setmana només hem jugat els partits com a visitants degut als desperfectes que hi ha ara mateix al nostre poliesportiu causats per la tempesta d’aquests darrers dies. Els partits com a locals s’han hagut de suspendre. Aquestes properes setmanes intentarem cercar altres espais d’entrenament i modificar partits de local a visitant o canvis de dates, en la mesura que es pugui. Esperam que aquests desperfectes es solucionin aviat i poguem tornar a gaudir de les nostres instal·lacions, tant per a entrenaments com per a partits a casa.

Sa Pobla 78 - 53 CBC Júnior Pinturas Romero
Partit després d’una setmana difícil. El primer quart va ser molt igualat, en el qual el Capdepera es va poder defensar davant un equip molt físic i bastant alt, emperò, al segon quart hi ha haver una desconnexió mental que afectà el marcador. La poca comunicació i la frustració van ser el detonant d’aquest problema que sorgeix cada setmana. Això sí, després del descans els júniors van sortir amb moltes ganes, encara que amb poc encert a canastra. Gràcies a un darrer quart amb molta força, vam retallar l’avantatge a l’equip de Sa Pobla, donant com a resultar una derrota amb molt bones sensacions de cara als pròxims partits, en els quals, si tot l’equip tira del carro, es poden fer front a rivals complicats.



Sa Pobla 74 - 43 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s
Partit complicat després d’una setmana sense poder entrenar degut als desperfectes al poliesportiu. El partit va estar dominat per les locals durant els 40 minuts, amb un joc molt dur i poc castigat amb faltes pels àrbitres i amb dues jugadores amb molèsties físiques des dels primers moments. Toca recompondre's i entrenar pel pròxim partit.
 

Entrenaments al pavelló del Basquet Artà i a pistes exteriors del poliesportiu degut als desperfectes causats per la tempesta Juliette.
Volem agrair al 𝐁𝐚̀𝐬𝐪𝐮𝐞𝐭 𝐀𝐫𝐭𝐚̀ la cessió del seu pavelló per a la realització d’algunes sessions d’entrenament dels nostres equips aquesta setmana. Com ja sabeu la tempesta Juliette va deixar el nostre poliesportiu fora el recobriment del sostre i fins que aquest fet no és solucioni entrenarem a diferents espais com ara el poliesportiu d’Artà i les pistes exteriors del nostre poliesportiu. Des de l’Ajuntament també ens han assegurat que una vegada la pista estigui eixuta podrem entrenar a dedins els dies que no plogui.  El 𝐁𝐚̀𝐬𝐪𝐮𝐞𝐭 𝐀𝐫𝐭𝐚̀ tot d’una que va conèixer la notícia es va posar en contacte amb nosaltres oferint-nos les seves instal·lacions,  fet pel qual estem molt agraïts. Dir també que la Federació de Bàsquet de les Illes Balears ens va donar el seu suport en tot allò que haguem de menester.

Aquí teniu el nostre equip Premini Mixt entrenant al pavelló del Bàsquet Artà.
 

Partits de la setmana. Aquí teniu els partits del cap de setmana. Com podeu comprovar hem hagut de moure les ubicacions d’alguns partits fins que el nostre pavelló estigui operatiu.

#aravadeboaravadebàsquet