Mini masculí. No va jugar

Infantil masculí.
 Escolar 27 - CIDE 65.
Capdepera, dissabte 06-12-08. a les 17:00 hs.
 Seguim jugant a estones. La superioritat física dels contraris afegida a la nostra inexperiència són un handicap massa gran per a guanyar partits. Malgrat tot, l’objectiu és seguir fent feina per a què arribin els resultats. Ànim al•lots, les victòries arribaran!

Infantil Femení
Escolar 4 – Andratx 55
Capdepera, dissabte, 6-12-08 a les 20.00h
1º període 2-22 ,  2º període 2-29 i  3º període 0-4
   Una setmana més ens trobam amb un equip amb més experiència que nosaltres, Això ens serveix com a aprenentatge per l’any vinent, en el qual deixarem d’esser novelles. Cada partit és una passa envant, i les al•lotes no perden

Cadet Masculí
No jugava.

Juvenil masculí
Escolar 79 – Santanyi 49.
Capdepera, dissabte 6-12-08, a les 18:30 hs
   Gran victòria de l’Escolar que,  malgrat el resultat del marcador, va tenir que treballar de valent per a guanyar el partit. Al principi el partit va estar molt igualat, però poc a poc els nostres imposaren el seu ritme i varen  ampliant la distància en el marcador. Bona defensa , bona actitud i un comportament d’equip exemplar.  Enhorabona al•lots.

Sa Pobla, dimarts 2-12-08. a les 21.00h
   Partit que en tot moment va controlar l’Escolar fins als darrers Quatre minuts. Començà tot molt igualat però a finals del segon quart la superioritat en centímetres es va fer valer i vam aconseguir anar al descans amb una renda de 8 punts. L’inici del tercer quart vam seguir dominant el rebot i sortint al contraatac arribant als 15 punts d’avantatge, però una inesperada lesió del base titular Juan Andrés va fer canviar el signe del partit. Els de Sa pobla es van créixer i poc a poc es va arribar als tres darrers minuts igualats al marcador. Tot i així, l’Escolar perdia d’un punt a falta de 16 segons i es va jugar el tir que podia donar la victòria. Desgraciadament es va fallar i es va perdre un partit que se tenia a sa butxaca.

Felanitx  69 - Burger King 77.
Felanitx, diumenge 7-12-08 a les 18.00h
    Segona victòria de sa temporada pels nostres. Es va dominar el partit de cap a fi. Els de Felanitx es van confiar i van sortir amb l’equip reserva, i això els hi costà car, ja que van encaixar de sortida un parcial de 0 – 11 en contra. Després van intentar arreglar-ho però en cap moment es van posar per davant al marcador, que fou controlat en tot moment per l’Escolar. Una molt bona defensa i un gran encert des de 6,25 feren que es sumà la segona victòria d’enguany (primera com a visitant). Poc a oc es va conjuntant l’equip i esperam que la permanència sigui una realitat.