Vist: 813
Port de Sóller 1 - Escolar 2.

Benvinguts siau estimats amics futbolers tots quan sou!
Partit corresponent a la quinzena jornada de lliga. Aquest partit que es tenia que jugar a un principi dins el Port de Soller, al final s'ha jugat dins Can Maiol. Un d'aquests camps on el flaire de futbol és intens i una clara senya identitaria d'aquest poble eminentment futboler. Un horabaixa fred, ennuvolat i amb unes grades que feien goix de tant de públic com han allotjat.

La alineació d'avui ha estat la següent: Alexis sota pals. Juanma Crespo i Nico Salazar als laterals. Com a centrals han actuat en Franco i en Javi Maya que per jo ha sigut, d'un bon tros, el millor del partit. En Joan Sard com ja és habitual com a pivot. A la mitja en Lluís Maya i en Javi Garcia com a carrilers. Al centre de la mitja n'Edu Flaquer i en Jaume Faba. A la punta de l'atac, més sol que un mussol i barallant-se amb tots els defenses sollerics, n'Abdou.
Avui l'Escolar s'ha trobat enfront un equip que no sap ni ha volgut jugar a futbol; un equips dels més xerecs de tota la categoría.

L' Escolar, podem dir, que no ha tingut un dels seus millors dies. No hem sabut ni pogut trobar el camí adient per jugar el nostre futbol que tan ens caracteritza.

La primera part, per part nostre ha sigut dolenta. La pilota anava constantment de defensa a defensa. Els jugadors de creació, desesperats i impotents, sols la han vista passar per sobre dels seus caps. No hem sabut i no hem pugut impossar el nostre joc i, més si cap, ens hem contagiat de l'ineptitut de l'equip de la Vall. Moltes d'impresicions i errades continues no han permet baixar la pilota i controlar-la així com l'Escolar normalmet fa. El Port de Sòller, a la primera part, sols ha rematat amb una sola ocasió i, justiment, a aquesta única jugada, ens han marcat el gol. Ha sigut a una treta de cantonada que el capità solleric ha rematat amb massa facilitat enfront d'una defensa completament passiva. Deu minuts més tard, a un embolic dins l'àrea del Port, on després de tres rematades per part dels nostres jugadors, ha estat en Franco el qui a aconseguit el gol de l'empat. Una primera part lletja de joc travat i de picabaralles constants. L'àrbitre i els seus asistents han donat un lamentable espectacle. Amb les seves continues incoherències han tret de polleguera als jugadors dels dos equips.

La segona part el nostres han millorat. Quatre canvis realitzat pel míster gabellí han donat més entitat, estructura i solides a un Escolar que ha picat molta de pedra per treure el partit endavant.

En Colau Sureda, en Manu Morales, en Jaume Torres i en Miqui Ruedas han donat l'embrenzida futbolística que tant hem trobat ha faltar a la primera part. El Port de Sòller ha endurit el seu joc. Les constants i violentes tarrascades han estat la tònica d'aquest segon temps. Els nostres jugadors, a un partit molt complicat, no han baixat els braços davant les continues adversitats que sorgien. Han fet feina de valent per intentar guanyar els tres punts en joc. Quant tots pensavem que l'empat era bo pels nostres interessos, a una treta de banda que ha semblat més un corner, la centrada dins l'àrea ha estat molt ben rematada per en Joan Sard que, increiblement, ha marcat el gol de la victòria. Era el minut noranta-dos i tots els allà presents o han celebrat amb molta euforia i entusiasme.

Malgrat ser un partit lleig hem sabut patir i aguantar la posició fins al final. Quan no és pot jugar a futbol, aconseguir els punts, és el més important.

Amb aquest gran resultat consolidam una mica més aquesta bona quarta posició que ara mateix ocupa l'equip.

La pròxima setmana encetarem la segona volta. Serà un partit de pinyol vermell. El jugarem davant el primer classificat imbatut. El Santa Mónica va tot dret de cap a primera preferent. Jo crec que els nostres jugadors, si troben el ritme de joc adequat, poden donar la sorpresa i treure un resultat força positiu dins el camp del líder.

El que succeirà la setmana vinent us o contarem a Cap Vermell. Mentre tant vigilin els excessos i siau molt feliços.

Destacar la bona temporada dels Juvenils que dilluns passat guanyaren al Sineu 3-2.