Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 779


Equip mini femení de Capdepera amb l'equip d'Artà



Sènior Café3 63 - 60 Joan Capó (Felanitx)
Victòria molt important dels nostres sèniors contra un rival directe. Els gabellins s'han acostumat als partits ajustats i els que abans acabaven en derrota ara cauen en benefici dels de Capdepera. L'encontre requerí que els sèniors desplegassin el millor joc de la temporada a on tots els jugadors aportaren en atac o en defensa contra un Felanitx que tengué com a recurs una pressió i una zona molt intensa i ben treballada. Al final, el joc coral de l'equip, la defensa individual i l'encert en els tirs lliures als últims moments del partit foren les claus que decantaren el marcador cap als locals. Bona feina dels nostres sèniors que van agafant confiança a una segona volta on han guanyat tots els partits.



Artà 55 - 4 CB Capdepera Infantil mixt
Derrota del conjunt gabellí en el partit jugat contra l’Artà en què es pogué veure que els jugadors de l’equip de Capdepera comencen a entendre les dinàmiques de treball i de partit començant a desenvolupar els conceptes tècnics treballats al llarg d’ aquestes setmanes de la primera volta de la temporada. A cada un dels partit més jugadors van entenent les dinàmiques esportives, i poc a poc arribaran a assolir el nivell suficient per poder competir.



Artà – CB. Capdepera mini femení In-Off
El passat divendres el mini femení va gaudir novament del bàsquet contra l'equip artanenc. El partit deixà veure aquells aspectes treballats als entrenaments, veient així l'evolució que van fent les nines. Els conceptes es comencen a consolidar, malgrat encara queda molt per polir. Els nervis, la por i la inseguretat van tornar a jugar una mala passada els primers minuts, però aquests van ser derrotats a mesura que anava succeint el partit podent gaudir així del bàsquet. A continuar fent feina i a superar tots els reptes que sorgeixen!



Club Bàsquet Capdepera Cadet Masculí 38 - 105 Son Servera
Derrota davant del líder de la lliga. Un partit que va començar molt igualat, en el qual el Capdepera va poder posar-se davant en el marcador, però poc després el Son Servera va despertar dominant el partit; un equip molt alt i intens, just en els àmbits en els quals el Capdepera flaqueja. Molts rebots perduts i moltes aturades mentals han condicionat el marcador. Cal destacar però, que el fet de requerir una gran intensitat defensiva i el fet de ser només nou jugadors, ha suposat que estiguessin esgotats els darrers moments del partit.
Estem però molt feliços de l’evolució dels jugadors, el marcador no té res a veure amb la gran tasca que han fet els jugadors. Contents perquè cada pic ens atracam més al joc que se les demana a aquest equip cadet. 

CB Capdepera Cadet Femení  Noah’s 48 - 57 Manacor
Derrota de les nostres cadets davant un dels rivals directes de la lliga. El partit va estar marcat per la falta de ritme i d’encert a cistella de les locals, amb una defensa fluixa que l’equip contrari va saber aprofitar. Cap al final del partit ses gabellines varen despertar, fent un parcial de 16-1 en 3 min, però la reacció va arribar tard. Toca seguir fent feina per preparar el següent partit.
 

 #aravadevoaravadebàsquet



Partits de la propera jornada (25 al 27 de novembre 2022):