Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 753
Resum de l'Assemblea Ordinària 2022 del Club de Bàsquet Capdepera



 En Matthias Dzwoniarek serà el president del club de bàsquet gabellí





El passat diumenge dia 25 de setembre va tenir lloc la nostra Assemblea Ordinària corresponent a la temporada 2021/22. En la mateixa es van tractar un seguit de punts dels quals en resumirem i destacarem alguns:

  1. Balanç i Estat de comptes del Club.

A l’assemblea es va presentar l’estat de comptes del Club amb la relació de despeses i ingressos. Volem destacar de manera visual com s’aconsegueixen els ingressos del Club en la gràfica que teniu a continuació: 

 Com podeu visualitzar el 18% dels nostres ingressos provenen de les subvencions que ens atorguen diferents entitats com l’Ajuntament de Capdepera i el Consell de Mallorca. El 19% de les col·laboracions dels nostres patrocinadors. El 26% de la recaptació que aconseguim participant en els diferents bar de les festes del poble. Finalment, el 37% de la quota que paguen els jugadors i jugadores. 

L’aportació mitja que fa un jugador al nostre Club, comptant tos els equips des de l’Escoleta fins a l’equip Sènior és de 210€ i el cost mig per al Club d’un jugador és de 570€. Per tant, volem remarcar la importància de la participació dels pares i mares en totes les activitats que el Club du a terme per tal de recaptar fons i poder abaratir els cost de la fitxa d’inscripció.
 

  1. Informació i activitats dutes a terme la temporada 2021/22 i balanç esportiu.

A la temporada 2021/22 el Club compta amb més de 100 jugadors/es en les següents categories:

En aquest apartat calen destacar les restriccions que encara teníem degudes a la pandèmia a principi de temporada i el canvi de paviment a la pista que va fer que els entrenaments i els partits s’haguessin de canviar d’ubicació al llarg d’uns mesos. Aquests fets van provocar que algunes activitats socials i esportives que són habituals a la nostra entitat no es poguessin realitzar, però si que vam poder fer algunes quan les restriccions es van anar relaxant. Entre les activitats que vam realitzar:

  1. Previsió temporada 2022/23.

Aquesta temporada la previsió és la formació de 10 equips, aquí teniu les categories amb els seus entrenadors/es:

A més, aquesta temporada les tasques de coordinació esportiva aniran a càrrec d’Ezequiel Gordillo i com a preparadora física del Club comptarem amb na Noe Barrios.

  1. Presentació projecte esportiu a càrrec del coordinador Ezequiel Gordillo.

    Podem destacar del projecte els següents objectius:

A nivell esportiu es pretén aconseguir que els jugadors assoleixin:

A nivell d’equip:

La metodologia d’ensenyament-aprenentatge serà la següent:

  1. Renovació càrrecs i vocals de la Junta Directiva

S’informa de les baixes de vocals d’aquesta temporada i de la incorporació de noves altes. D’aquestes baixes i altres la Junta queda composta per:

President: Matthias Dzwoniarek
Vicepresident: Juan Antonio Ferrera
Secretaria: Micaela Bennasar
Tresorera: Eva Malagón
Vocals: Antonia Lechón, Juana Mª Godoy, Julio Castelo, Marta Quetglas, Cristina Recio,  Biel Morey i Lorenzo Baltasar