Victòries dels equips mini masculí, juvenil i 2ª autonòmica

Mini Masculí
Joan Capó, 36 - At. Escolar, 50

Felanitx, dissabte 29-22-08.   11h
1r període: 8-4   2n període: 10-12   3r període: 0-11   4t període: 6-7   5è període: 4-2   6è període: 8-4.

Partit difícil, acompanyat d'una forta pressió dels pares contraris. Tot i així, els al·lots, com sempre, van respondre jugant el nostre bàsquet.
La primera part, en general, va ser molt igualada, els dos primers parcials els vàrem perdre; però en el tercer període, els verds van aconseguir un 0-11 que va revolucionar el partit. En els tres darrers períodes vam mantenir aquesta distància jugant un bon bàsquet. Cal felicitar la gran progressió dels al·lots, que es va poder observar en el darrer partit quan van ser capaços de sortir de la pressió a tota pista, amb facilitat.
Vull agraïr l'actitud de la nostra afició, cosa que no es pot fer amb els pares contraris.

Guillem Mir

Infantil Masculí
Joan Capó, 64 - Escolar, 14.
Felanitx, diumenge 28-11-08. 9:00 h

Les lesions i la desconcetració total dels al·lots, sumades a la superioritat del líder de la competició, ens varen superar i no ens varen permetre desenvolupar el nostre joc.

Infantil Femení
Partit ajornat al 06-12-08 a les 20.00h

Cadet Masculí
Campos, 71 - At.Escolar, 41

Campos, diumenge 30-11-08.  12h
1r període: 15-12   2n període: 22-14   3r període: 10-10   4t període: 24-7.

El partit es va caracteritzar per un arbitratge pèssim. En el primer parcial vam aconseguir lluitar i fer un bon joc. En el segon, l'equip contrari va aconseguir una avantatge de 10 punts. En el tercer període seguírem lluitant per a retallar un poc la distància, però només la vam poder mantenir. En l'últim període, l'arbitratge ens va passar factura, tot i haver-hi dos àrbitres, quasi no pitaven les fores. L'equip contrari es va aprofitar de la situació i va augmentar l'agressivitat, veient que no es pitava res. L'equip verd es va sentir impotent a causa del cansament (provocat pels pocs suplents) i per les continues faltes. Hem après que la "pilleria" i l'agressivitat són un factor important en el bàsquet. Al·lots, hem de seguir fent feina i anar millorant!

Guillem Mir

Juvenil masculino
Muro, 45 – Escolar, 74
Dissabte 27-11-08, 17:00 h
1º 12-18  2º 04-20  3º 11-20  4º 18-16

El quintet inicial sortí a la pista molt concentrat i assolí un bon joc col·lectiu, cosa que permeté treure una diferència en el marcador. A partir d'aquí es va començar a rotar tots els al·lots, que mantingueren una bona defensa, i això ens va permetre recuperar balons i sortir a la contra.

2ª Autonòmica Femenina
At. Escolar, 47 – Reformas Pantaleu, 58
Capdepera, viernes 28-11-2008. 20 h

El partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips.
Des del primer moment del primer període, l'equip local es va situar en una zona 2-3. Durant els tres primers quarts, les nostres dominaren clarament, i es desinflaren en l'últim quart, per a perdre el partit finalment. Després de quatre derrotes consecutives indèntiques, no es d'estranyar que l'entrenador es trobi com Bill Murray, a la pel·lícula "Atrapado en el tiempo". Sembla que cada partit és idèntic a l'anterior. L'únic consol per a aquest entrenador és que la petició que es posi el seu nom a una plaça continua endavant.
Bon arbitratge.
Partidàs, novament, de Rebeca, que sembla que ha despertat després que la temporada passada es mostràs força irregular.

2ª Autonòmica Masculina
Angels-Bolero At. Escolar, 81 - Molinar, 73

Capdepera, divendres 28-11-08. 21 h
Parcials: 20-10, 22-28, 14-12, 25-23

Moreno (5), Muñoz (22), Irigoin (18), Nebot (22), Esteva (8) - cinc inicial - Ribas (6), Llull (0), Melis (0), Pérez (0)
Eliminats: Llull, min 25

Partit entretingut, el de divendres en "Es Figueral", no pel bon joc desenvolupat pels dos equips, sinó per com d'ajustat es va moure el marcador. L'equip local funcionà en defensa i en el tancament del rebot, però tornà a mostrar-se escàs d'idees en atac, situació només contrarestada per accions individuals. A pesar que el joc col·lectiu va millorant partit a partit,  encara hi ha molta feina per fer per tal d'aconseguir una unió més estreta que proviqui el salt de qualitat definitiu de l'equip.  No era un mal rival, l'equip visitant, amb bones (encara que a vegades excessives) individualitats, bons percentatges exteriors i una defensa en zona que, al contrari que el dia de l'Hispània, aquesta vegada va trobar la resposta de l'encert en el tir exterior (5 triples).
Els minuts finals es jugaren amb cap, malgrat la prematura eliminació de l'únic base autèntic de l'equip, i s'aconseguí viure de la renda aconseguida en els 35 minuts anteriors. Com a nota en contra, massa errades en els tirs lliures, i errors inexplicables en 1x0. En definitiva, es millora, però encara no és suficient.

Ismael Martínez Rincón

1ª Autonòmica Masculina:
Llucmajor 69 - Burger King 64
Llucmajor, diumenge 30-11-08. 18 h

Parcials 22-8, 13-17, 19-17, 15-22

Un partit que va estar condicionat pel nefast primer quart (22-8) de l'At. Escolar, per no saber defensar els constants blocatges indirectes del Llucmajor, i sumant un molt dolent percentatge de tirs lliures 9/20. Així i tot el partit va poder estar obert en el tercer quart 39-36,  i en el darrer parcial 64-59. El Llucmajor va plantejar un partit senzill, defensant tot el partit en zona 2-3 i a veure-les venir, atacant pacientment i fent contraatacs si l' Escolar precipitava el seu atac. L'Escolar va defensar el primer quart a l'home, i els tres seguents en zona 2-3 i zona 1-3-1, aprofitant el seu avantatge en el rebot (cal destacar la tasca rebotejadora de Kiko Muñoz i Lluis Valbas).