Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2223


L'Escolar venç

 i convenç













1ª Regional

Escolar 1 – Juv Bunyola 0
    Bon resultat i millor l'actitud dels homes de Mariano, ara tan sols falta que això es mantingui. Resultat curt vist el que es va veure, ja que ens anul·laren dos gols totalment legals i l'Escolar va ser molt superior en tots els aspectes. Ja se sap que el tema d'arbitratges sempre és el primer en rebre i ahir  el trio es va lluir, ens va inflar de targetes grogues inexplicables i va allargar fins a 7 minuts per al final del partit. El partit es va disputar en el camp de Ses Pesqueres, que té problemes de drenatge, i ahir, amb la que va caure, hi havia moltes zones inundades, amb la conseqüent dificultat per a jugar a futbol. Fins al 25 de gener, que és el final de la primera volta, cada partit és una final per a l'Escolar, si les intencions són d'estar el més alt possible a la classificació i poder afrontar una segona volta amb moltes més garanties d'intentar pujar a Preferent, tot i que enguany, amb els equips illencs que hi ha a 2ª B i donada la seva situació, serà molt complicat que pugi més d'un equip a Preferent; el contrari serà que podran perdre la categoria de 1ª Regional molts d'equips. Enhorabona a tots.
El millor per a mi: Miquel Ferrer.
 
3ª Regional
San Cayetano 5 – Escolar 4
    Tot i anar guanyant el partit, en dos minuts sembla ser que es va capgirar el marcador. Seguim encaixant molts de gols. Ànims, que això s'arreglarà.
 
Juvenils
Andratx 1 – Escolar 2
    Segons es mister, no es va tenir el dia i es va jugar adormits, fins al minut 43 de la segona no s'aconseguí el resultat final. Dissabte a Artà, davant un dels forts de la categoria, el Campos.
 
Cadets
Estudiantes 1 – Escolar 0
    Un cop d'atenció per als jugadors de segon any, a veure si no ens adormim, que teniu dos partits complicats al davant.
 
Infantils A
La Salle 1 – Escolar 4
   Partit de tràmit dels infantils
 
Alevins
Son Cladera 3 – Escolar 0
 
Benjamins F8
Poblense – Escolar    AJORNAT
    Es va deixar tota l'expedició al carrer, sota la pluja i el fred. Lleig, molt lleig.
 
Benjamins F7
Escolar 1 – Barracar 2
   L'equip de Mitos no acaba d'arrancar
 
Prebenjamins
Escolar 1 – Ses Salines 5
    Els de Pascual ficaren la por dins el cos als líders ja que al final de la primera part anaven guanyant 1-0. Molt bé nins.
 
Prebenjamins
Alarò – Escolar            AJORNAT 

Manuel Muntaner
Pilotes Fora