Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 827
Iñaki Pena-Manso (C.D.Vas) i María del Mar Barroso (Marathon Mallorca) van ser els guanyadors de la XXVII Cursa de Sant Bartomeu de Capdepera 2022

Dissabte, 20 d’agost,  va tenir lloc la XXXVII Cursa popular de Sant Bartomeu amb 104 participants ( 71 homes i 34 dones), que compta amb una única categoria absoluta i la categoria local.

La cursa va tenir un recorregut urbà de 5 quilòmetres,  voltant gairebé tot el perímetre del casc urbà de Capdepera.

La classificació va ser la següent:

Absoluta masculí

1r Iñaki Pena-Manso (CD Vas), amb un temps de 16:32
2n David Tomà (ES Raiguer), amb un temps de 17:45
3r Juan Martín Vila  Panadero  (CA Capdepera), amb un temps de 18:48

Cal destacar la 4a posició del corredor local Salvador Brunet, del Claudia Troppa Sport Center que acabà amb un temps de 19:06 i la cinquè lloc de Jaume Melis a només un segon del corredor anterior.

Absoluta femení

1a  Maria del mar Barroso ( Marathon Mallorca),  amb un temps de 22:45
2a Aina Sureda, amb un temps de 23:03
3a Maria Belén Lorenzo (CA Artà), amb un temps de 25:10

Na Leire Alejarde va ser la quarta amb un tems de 25:56 i  n’Abril Pedro la cinquena amb un temps de 26:03