Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 832

Balanç de les diferents categories dels equips de l'Escolar així com van acabant les seves respectives lligues.
CADETS SEGONA REGIONAL GRUP “D”
CADETS “A” ESCOLAR


A la imatge Miquel Toni Genovard Pons (delegat  i 2n entrenador) i Francisco Jose Vega Sureda (entrenador) 

 

 

El grup “D” en categoria cadet estava format per 15 equips.

El Campió d'aquesta categoria sense haver perdut cap partit ha estat el  FELANITX “A”. Dels   28 partits jugats, ha guanyat  28 i ha empatat 0. Va obtenir  84 punts.

El subcampió ha estat el  JUVENTUD MALLORCA ATLETIC. Ha jugat 28 partits, guanyant 19, perdent 4 partits  i empatant 5 partits. Va obtenir 62 punts.

El tercer classificat ha estat el  C.E. ESCOLAR. Dels 28 partits jugats ha guanyar 18, ha empatat 5 i perduts 5. Va obtenir 59 punts

La importància d'aquesta classificació es deu a tot el grup, entre d’ells estan Miquel Genovard Rosa (Escolar): en 24 partits jugats va aconseguir 29 gols sent el màxim golejador de la categoria del grup “D”. En José Santiago (Mallorca) amb 23 partits jugats ha fet 23 dianes. Un altre jugador golejador de l'Escolar va ser Alejandro Venera Núñez, fill d'Ismael Venera entrenador, entre altres, del primer equip de l'Escolar. Alexandre, amb 20 gols, ha estat quart a la classificació final de golejadors.

L'equip ha estat el millor classificat de tots els equips del planter de l'Escolar,  amb un resultat impressionant de l'equip dirigit per Francisco Vega Sureda, amb l'estimada col·laboració en la seva comesa de delegat i segon entrenador, de Miquel Toni Genovard Pons, conegut per l'afició verda per haver entrenat en temporades anteriors a equips base de l'escolar.

Aquest equip per a mi va ser el que millor joc ha fet durant el campionat.

Volíem donar a conèixer Francisco Vega (entrenador) i li vam demanar que es posés en contacte amb nosaltres, però no vam tenir resposta. A Miquel Toni el coneixem d'anteriors temporades i sabem que és un apassionat del futbol i ​​li ve de casta. El seu avi “Es Sabater” Pascual Pons va ser dels primers jugadors de l'Escolar, també jugà a Capdepera Pepe Genovard (Barber), pare de Miquel Toni i avi de Miquel

 Miquel Toni bon esportista té molta estima als nins i  el Fair Play (joc net) és la seva bandera

Golejadors és el que falten en la majoria d'equips tant de bo aquests dos al·lots de l'Escolar no decaiguin i el demà el primer equip de Capdepera pugui disposar de golejadors com ells.

Jugadors alineats el darrer partit de lliga: Felip Domínguez Román, Iván Alonso López, Hugo Sayago Paredes, Jaume López Llull, Alejandro Venera Núñez, Miquel Genovard Pons, Hugo Massanet Molinillo, Miquel Pons Servera, Tomeu Sánchez Riutort, Diego García Filgueiras i Didac Infante Silva.

 

Miquel Bestard