Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 859
En el marc del Campionat de Mallorca sub16 i sub 18, celebrat dia 7 de maig, els atletes de Claudia Troppa Sport Center van aconseguir unes bones classificacions.
A Manacor se va celebrar la segona Diada d'atletisme sub8, sub10 i sub12






En Martí Cerdà es va proclamar doble campió de Mallorca a les proves de salt d'alçada i 100 metres llisos. Al salt d'alçada va aconseguir una nova marca personal de 1'91m que suposa la mínima per participar al campionat d'Espanya sub18. A 100 metres llisos va aconseguir la victòria, gràcies a una carrera perfecte on va aconseguir rebaixar la seva marca personal en quasi mig segon. Enhorabona Martí.

Clicau per veure el salt

També al campionat de Mallorca sub16 i sub18, na Paula Lorenzo va aconseguir la primera posició gràcies a una molt bona carrera corrent en solitari que la deixà molt aprop de la mínima nacional. Enhorabona Paula. 

 

A la prova dels 100m valles del campionat de Mallorca sub16 i sub18, hi varen participar les sub16 Inés Lorenzo i Paula Lorenzo, que obtingueren la segona i tercera posició respectivament.



Diada Manacor

Imatges de la segona diada de la part forana pels atletas sub8, sub10 i sub12 celebrada a la pista d'atletisme de Manacor. S'ho varen passar molt bé i van gaudir de posar en comú el que aprenen a cada entrenament





A l'hexatló sub14 masculí el Claudia Troppa Sport Center va tenir la representació den Saüc Vera, qui gràcies a la seva polivalència dins les proves de velocitat i salts, es va poder proclamar subcampió de Balears. Enhorabona Saüc

El 21 i 22 de maig nova cita al Campionat de Balears.

Aquesta informació és una espipellada dels resultats, a l'espera d'una crònica més completa que habitualment ens ofereix na Claudia Troppa.